Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet nálam jóval fiatalabb lánnyal?
Figyelt kérdés
Jelenleg több társkeresően is fent vagyok, 42 éves férfi vagyok, csak 25 év vagy alatti nőkre írok rá, úgy nézem hogy eddig eléggé nehéz a dolgom mert nem vagyok hú de vonzó, sportos, de egy aranyos 23 éves nővel beszélgetek jövő héten randi is össze fog jönni, ő például szereti az idősebb férfiakat, szerencsémreaug. 11. 12:06
2/21 A kérdező kommentje:
1. Igen van pénzem, 800.000 nettó jövedelem, saját lakás saját kocsi, saját Balatoni nyaraló
aug. 11. 12:10
3/21 anonim válasza:
Össze jöhet, de lehet, hogy csak a pénzedre fáj a foga, vagy simán apakomplexusos...
4/21 A kérdező kommentje:
3. Annak azért nem örülök hogy csak a pénzemre fáj a foga
aug. 11. 12:12
5/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de 40esen, mit akarsz ilyen fiatal nőktől?
6/21 anonim válasza:
Azt írtam, hogy lehet vagyis nem biztos.
7/21 A kérdező kommentje:
5. Nyilván házasság, gyerek, család de ő is ezt szeretne már nagyon...
Nagyon vallásos nő egyébként és óvónéni nagyon szeretne már gyereket
aug. 11. 12:18
8/21 anonim válasza:
Tisztára mint egy kollégám, aki ezáltal próbálja leplezni, hogy meleg, mert a konzervatív szüleinek nem meri bevallani. Így csak olyan nőkre hajt, akiknél esélye sincs. Sok sikert, hogy ne csak a pénzed a kelljen neki, ha megismer.
9/21 A kérdező kommentje:
8. Miért nekem esélyem sincs?
aug. 11. 12:37
10/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de majdnem csak a gyereked lehetne. Kizártnak tartom, hogy ne csak a pénzed kelljen neki ekkora korkülönbség esetén. Ha felcsináltatja magát, azzal még be is biztosítja a jövőjét, akár csak a gyerektartásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!