Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a srác aki tetszik 10 évvel idosebb, és kislányként gyerekként tekint rám? 19L
Valahol megértem, 19 évesen mentálisan még mindenképp néhol éretlen és gyerekes vagyok, de azért rosszul is esik kicsit. :(
Meg o mondta semmiképp nem akar tolem semmit csak barátságot mert nem akar bortonbe jutni. Pedig nem is vagyok kiskoru.
Miért kerülne börtönbe? Ennyire fogalmatlan az illető? Lehet ő nagyobb gyerek nálad :) Lehet direkt mondja ezt, mert csak ezzel bír érdekes maradni számodra, más meg nincs mögötte és jól tudja, hogyha teret engedne, hogy jobban megismerd, akkor már nem is kellene.
Könnyű játék.
Csak gondolj bele.
+10 évvel idősebb, te egy 19 éves fiatal nő vagy.
Mit vált ki belőled ez az egész, amit mond?
Felhergel, felpiszkál téged és mégjobban bizonyítani akarsz neki..
Egy nap aztán beisztok, hergel, te bizonyítani akarsz és jól megbas* majd , ahogy ez szokott lenni.
Utána meg elfelejt, vagy esetleg még párszor meghúz előtte és utána felejt el. Így megy ez, mióta világ a világ.
Nem minden ferfi szereti a csitriket
Keres mast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!