Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön tényleg ráírnak a férfiak nagy része olyan nőkre is akik nem az esetük, nem jönnek be nekik?
Nagy részük nem. Egy bizonyos réteg igen.
Az a nagyon reménytelen réteg... Voltam fenn csúnya (nem kövér), tehát a legtöbb férfinak nem az esete, nem jön be kategóriájú nőként. Nem jött 99+ like vagy megkeresés, csak néhány, és hát... na, ezért úgyis le fognak pontozni, mert csúnyácskaként mit pofázok, de akkor is ez az igazság: kb. ogréktól, látványosan ápolatlanoktól, igénytelenektől, "furcsáktól", a 8 általánost vagy valami szakiskolát csak nehezen elvégzőktől. Cigi alap, volt, aki nem gatyázott, és az alkoholfogyasztást is nyíltan feltüntette, hogy gyakori, mondjuk amelyik nem, azon is látszott.
Ennél nívósabb férfiak már válogatnak rendesen. Max. annyi, hogy néhányan a nagy számok törvényére játszva jobbra húzás után a matchekből.
Nem tudom, én biztos nem csinálnám, ha fent lennék.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!