Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön tényleg ráírnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön tényleg ráírnak a férfiak nagy része olyan nőkre is akik nem az esetük, nem jönnek be nekik?

Figyelt kérdés
aug. 8. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen….ürítésre bárki jó.
aug. 8. 08:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyiknek minden mindegy, csak találjon elérhető lyukat.De a normálisabbja azért megválogatja, hogy kinél próbálkozik.
aug. 8. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Mèg fel akarnak menni a nőhöz is, meg felhívják magukhoz is, úgy, hogy személyesen még soha nem is látta.
aug. 8. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Én még arra se aki tetszik. Kapnak 600 levelet naponta. Pont az enyémre nem fog reagálni senki.
aug. 8. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Nagy részük nem. Egy bizonyos réteg igen.

Az a nagyon reménytelen réteg... Voltam fenn csúnya (nem kövér), tehát a legtöbb férfinak nem az esete, nem jön be kategóriájú nőként. Nem jött 99+ like vagy megkeresés, csak néhány, és hát... na, ezért úgyis le fognak pontozni, mert csúnyácskaként mit pofázok, de akkor is ez az igazság: kb. ogréktól, látványosan ápolatlanoktól, igénytelenektől, "furcsáktól", a 8 általánost vagy valami szakiskolát csak nehezen elvégzőktől. Cigi alap, volt, aki nem gatyázott, és az alkoholfogyasztást is nyíltan feltüntette, hogy gyakori, mondjuk amelyik nem, azon is látszott.

Ennél nívósabb férfiak már válogatnak rendesen. Max. annyi, hogy néhányan a nagy számok törvényére játszva jobbra húzás után a matchekből.

aug. 8. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én biztos nem csinálnám, ha fent lennék.

F

aug. 8. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Igen, szexkapcsolat vagy barátság extrák reményében, közben meg keresik az igazit.
aug. 8. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van az a kategória, hogy "nem tetszik annyira, hogy szerelmes tudjak belé lenni és felvállalnám barátnőként, de azért megdugnám, mert már nagyon kanos vagyok".
aug. 8. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyértelműen így van. Pontosan ez inflálja el a társkeresést, mert olyan nők is extrának érzik magukat, akik amúgy normál esetben nem lennének azok. Tehát az átlagos csaj is annyi érdeklődést kap mintha valami topmodell lenne. Ettől még ő lehet értékes, jó ember, csak sajnos azért az durva, ha átlagos embereket ilyen mértékű figyelem övez.
aug. 8. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!