Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inceleken segítene a kémiai kasztrálás?
Nem.
Mörfi törvénye szerint közvetlen kasztrálás után jönne össze az 1. barátnő (ha akarod, ha nem), aki csak azért hagyná el az illetőt, mert az kasztrálva van.
Itt általában valami iszonyatosan radikális szörnyűségként képzelik el a kémiai kasztrációt, pedig nem az.
Számos nőre maga a fogamzásgátló van ilyen hatással. Amíg szedtem, én is azt tapasztaltam, hogy teljesen megszűnt a szexuális vágyam és fizikailag sem voltam képes felizgulni. Telejsen megszűntette bennem a nemi érdeklődést.
Szerintem nem lenne ördögtől való, ha a férfiak számára elérhető lenne egy nem permanenes (!) és egyéb mellékhatásokkal nem járó készítmény. Ha valakinek ez dob az életszínvonalán, akkor ugyan kit zavar?
Ahogy a 4-es írja, ha mellékhatások nélkül megoldható lenne, sokat javítana már az is az életminőségen.
De nem volna elég, mert az érzelmi részét nem befolyásolná. Azt is ki kéne ölni mellé, hogy párkapcsolatra vágyjon.
Ha ez is megoldható lenne mellé, akkor egész jó életünk lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!