Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne az átlag tinderes nő?
Közismert tény, hogy online ismerkedésnél a nőknek áll a zászló, de ezen én is meglepődtem.
Hülyéskedtünk havercsajjal és beregisztrált tinderre.
Feltöltött két képet valami virágokról. Fél óra múlva már 100+ lájkja volt. Ha ennek csak 5%-a állt volna vele szóba, az már 5x több, mint ami nekem van 1 hónap alatt. De ezen meg sem lepődtem.
Aztán elkezdett huzigálni. Mindenkit balra húzott nagy fújjolások közepette. Jó pasikat is, hímringyókat is, átlagosokat és rondákat is.
Kérdem tőle: a mostani pasidat is balra húznád? Teljes komolysággal azt mondja: igen.
Megkérdeztem, akkor kit húzna jobbra? Válasz: talán a legelső exét, mert az külsőre pontosan olyan tökéletes pasi volt, mint amilyet megálmodott magának.
Na, nem mondtam neki, de akkor dobtam le az ékszíjat....
És ő egy komoly, jó lelkű lány, akit amúgy nagyra tartok!
Most ilyen körülmények és elvárások közt csoda, ha egy átlagjóskára online ismerkedésnél a kutya sem kíváncsi?
Én ezt a hasonlatot szeretem az online ismerkedésre hogy:
Férfiként olyan mint vizet találni a sivatagban.
Lányoknak/nőknek meg olyan mint iható vizet találni a mocsárban, igen teli van vizzel a mocsár de nem iható
A hasonlatodat folytatva, sivatagban is a víz a kaktuszból lett kipréselve. Nem elég hogy tövises, még lehet hogy keserű és mérgező is!
Miből gondolod, hogy az az egy darab nő minősége, amit szökőévente megtalál egy férfi online, az jobb, mint az átlagos pasi poshadtvíz minősége?
De folytathatnám még a gondolatmenetest, csak nem akarom túlterhelni az agyad...
Erről beszéltem sivatagban nagyon nehéz találni iható vizet.
Mocsárban is annak ellenére hogy sok a víz, nem iható.
Lényegében mindkét nemnek nehéz.
A lányokat/nőket nem teszi boldoggá hogy üritésre van jelentkező, nekik ez ertektelen
Ilyen az online ismerkedés, mi ebben a meglepő?
Képről nekem nagyon kevés ember jön be, 20-ből ha egyet húzok jobbra míg ha személyesen találkoznék mindegyikkel szinte biztos, hogy más lenne a felállás.
Tehat most atlagot akarsz vonni egyetlen csajbol. Gratulalok :D
Nem, en nem ilyen voltam. Eleve fel sem neztem tinderre, amikor volt kapcsolatom. A jelenlegi kapcsolatommal pont tinderen ismerkedtunk meg. Ahogy elkezdett komolyra fordulni (tehat tul voltunk a csokon), mar toroltem is el az appot. Addig is csak azert volt fent, mert eleinte ott beszelgettunk. Szoval attol, hogy a havercsajod egy erzeketlen krva aki kihasznalja a parjat, nem lesz minden no iylen.
"Kérdem tőle: a mostani pasidat is balra húznád? Teljes komolysággal azt mondja: igen."
ez lenne a mocsár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!