Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálkozik így?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel egy ideje kerülgessük egymást,volt 1-2 sikertelen próbálkozása viszont most áll facebookon bejelentkezett mondjuk azt nem vallja be ő az és azt semm hogy igazából mit is szeretne tőlem csak beszélni rólam ,és olyan dolgokat se mond el amiből 100%-ra tudhatom ő az én ebben azért vagyok biztos mert más férfira nem nézek rá a férjemen kívül, neki is van élettársa... miért csinálja ezt miért fél elém állni vagy csak felvállalni magát?
aug. 6. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Most akkor kerülgetitek egymást, vagy nem is nézel másra a férjeden kívül? Kissé ellentmondásos. Tiltsd le az álprofilos idiótát és foglalkozz a férjeddel.
aug. 6. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még valami... Azért próbálkozik így, mert hagyod. És mert foglalkoztat téged annyira, hogy ide kiírj ilyen kérdést.
aug. 6. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom miért csetelgetsz más férfiakkal a férjeden kívül. Nem tudom mire fel tudod, hogy ő az 100%. Lehetek, hogy más férfi és azért nem vall be semmit. De amúgy lényegtelen ki ő, az a fontos, hogy nem a férjed! Válj el ha nem szereted őt, ne csald már meg!
aug. 6. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik mi?
aug. 6. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!