Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a simpek felelősek (nagyrészt) a társadalom egyre erőteljesebb elmagányosodásáért?

Figyelt kérdés

Ők azok, akik folyamatosan hajbókolnak a nőknek, dicsérik őket, de leginkább nyaliznak nekik, míg a másik oldal le se ejti őket. Ettől aztán teljesen átlagos nők egoja is a magasba szökik, és olyan elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben, amiknek egyrészt nehéz megfelelni, másrészt nincsenek arányban az általuk nyújtani tudott előnyökkel.

Így aztán kialakul két nagy tábor, a behódoló simpek, és a kis hercegnők, akik bár szinglik, mégsem találkoznak egymással, jó eséllyel egyedül élek le az életüket, vagy amikor ráeszmélnek a saját értékeikre, családot már nem tudnak alapítani.

aug. 5. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem sírok a magány miatt. Sem a sajátomért (amiről nem derül ki, van-e egyáltalán), sem a társadalomban tapasztalhatóért. A stílusom tárgyilagos.

Megosztottam a meglátásom, ami lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, lehet hogy részben igaz. Erre várom a válaszokat. Volt, akinek sikerült értelmeznie a kérdést.

Csak azt nem értem, ezt miért nekem kell elmagyaráznom egy (vélhetően) felnőtt embernek? Egyedül az általános iskolai tanáraid sajnálom, akik nem elég, hogy szánalmas alamizsnát kaptak azért, hogy magadfajta szerény képességű kölykökkel foglalkoznak, de mint látjuk, még csak minimális siker sem koronázta az erőfeszítéseiket ☹️

aug. 5. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

A simp" kifejezés olyan férfiakra vonatkozik akik akár erejükön felül hajbókolnak a nőknek, vagy csak egy adott nőnek és idővel, energiával, sőt sokszor még pénzzel is fizetnek mindenért, de cserébe nem kapnak semmit. Tehát a tipikus lúzerek akik futnak a csajok után, akkor is ha külső szemlélőként látja mindenki, hogy nincs esélyük. Ezek azok a pasik akik akár a 60 éves nénikre is írogatnak, társkeresőn vagy élőben, nincs semmilyen igény szintjük, bárki jó nekik, csak legyen végre valaki...

És igen, felelősek sok dologért, én állítom, hogy ha a legtöbb férfinek csak egy kicsivel nagyobb igényszintje lenne sokkal jobb lenne a helyzet.

aug. 5. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

Oh, kérdező ☹️

Ennyike jutott? Ilyen elhúzott sértegetések? Elárulom, dühösebbnek tűnsz, mintha csak odavetnél egy trágár szót. Mert lejön, hogy próbálsz nyugodt maradni, de nem megy. Az ilyen kis emojis srácok mindig mircimorcik. ☹️

aug. 5. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
A próféta szólt belőled kérdező. A probléma sokrétű de az egyik igazságra rátapintottál. Igazából aki simp/white knight az annyira hülye hogy nem is tudja magáról, és meglepően sokan vannak sajnos. Az meg hogy a nők élvezik ennek előnyeit szinte természetes ezért nem lehet őket hibáztatni forditva is igy lenne. Nem is értem miért támadják be a kérdezőt itt a nőneműek amikor egyértelműen nem ők a "hibásak". Lassan talán azért csak felébrednek minnél többen és rájönnek hogy valami nagyon félre ment.
aug. 5. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

8

Igen kisfiam! Mindenki hulye, csak te vagy helikopter!

aug. 5. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

Azt nem értitek, hogy krvára semmit nem számít, amit mondtok.

Gyerekkorunk óta felnőtt pasik próbálnak kikezdeni velünk. Pontosan tudjuk, hogy ezek a nyalizások nem jelentenek semmit. Nem ego boost a nyalizás. Szánalmas.

Tudom, hogy a férfiagy nem akarja elfogadni a tényt, hogy a férfiak véleménye szart se számít, de ez van. De felőlem hihetitek azt, hogy a fogatlan, szaros seggű nyalitól olvadnak a nők.

aug. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!