Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a simp férfiakról?
Hát van az az elkeseredésés ami miatt ez a jelenség létezik.
Én is voltam már hasonló, mondjuk inkább papucs az utolsó exemmel.
Ez nálam remélem hogy csak egy állomás volt és soha többé nem fogok minden áron és minden határon túl az adott nő csicskája lenni.
Csak hát így meg nem hiszem hogy valaha is találok társat mert az alap személyiségem egy rakat sz@r.
Férfiatlan, szánalmas. Az ilyen embert sosem fogja egy nő férfiként tisztelni, hozzáteszem teljes joggal.
Nő vagyok de kerülöm a szolgalelkű embereket.
"Társkeresőn szeinte minden nőre ráírnak, minden nőt jobbra húznak, lábai előtt hevernek a nőknek, mindent megadnának nekik csak azért hogy p###i jusson"
Ha tarskeren mindenkit jobbra húznak akkor elég hamar elérnek oda hogy nem lesz kire írni mert a jobbra húzás spammelest eléggé bünteti a legtöbb app és kb elrejti a peofilod.
Amit írsz az merőben szánalmas, viszont szerintem maga ennek a szónak a használata is az.
Én is sokszor megkaptam azért (más férfiaktól) mert nem vagyok egy gyűlölködő szar.
Én gyűlölöm magamat ez miatt.
Ez miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!