Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány utasíthat vissza valakit azért mert nem hiszi el,hogy tetszik neki?
5# baromság lvl 100.
Nézd meg pierce brosnan feleségét, hogyan néz ki. Jó jó fiatalon nem úgy nézett ki de még mindig együtt vannak. (Egy lány nagy valószínűséggel úgy fog kinézni mint az anyja szólva lehetett sejteni....)
Ez a kasztos baromság netovábbja már elnézést.
Ha egy nőben valami megfog egy férfit akkor a férfi fog próbálkozni. Nem számít hogy néz ki mert neki be fog jönni.
Ez a gáz a nőkben és néhány férfiban, hogy lassan kis túlzással zh-t is kell írni a másiknak pedig meg van az ami tetszik benn de már el van ronta ezzel a check listtel hogy minek kell megfelelnie....
Elmondom hogy vannak olyan fiatal férfiak akiknek be jön ez a MILF téma ilyen olyan okok miatt. Egy általad le írt nő például egy ilyen pasinak simán nyerő.
A kihasználással kapcsolatban pedig csak annyit hogy azt mind kettő nem csinálja szólva hátrébb az agarakkal. Meg nem minden férfi akarja a nőket le húzni.
#12 Te értelmi fogyatékos vagy?Pont erről van szó.
Minek olvasol, ha funkcionális analfabéta vagy?
#16 Na figyi, vén g*ci.
Én egy fiatal nő vagyok.
Szép nőknek nincsen kevés önbizalma.
Csúnya öreg nőket, meg mint írtam igenis megkörnyékeznek helyes fiatala férfiak HA KI AKARJÁK HASZNÁLNI ANYAGILAG VAGY LAKHATÁSÉRT CSERÉBE.Ezt írtam, te ócska, büdös, retkes féreg.
A saját stílusodban eljut az agyadig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!