Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek egy kicsit túlértékelve a nők a férfiak által?
Engem nem érdekelnek már a nők, simán kibélülnék egy nőies pasival is. Minden nő egy pszichopata őrült, csak a nők képesek évekig, évtizedekig kettős, hármas, négyeséletet élni, hűtlenségben, hazugságban.
Kellene a francnak nő már, nekem biztos nem, elég volt belőlük, a lezveszélyesebb faj, veszélyesebb bármelyik állatnál. F
Ha lejjebb nézünk ez ugyanúgy megy a nőknél visszafelé.
Tepernek taposnak, udvarolnak a palinak.
Csak mivel ők nem szépek, vagy idősek, gyerekesek ezért láthatatlanok maradnak.
Mert én is belegondolok és sajnálom magam amiért vissza se ír nekem aki nekem tetszik...
De most végiggondolva meg a héten számot cseréltem a pékségben dolgozó csajjal. Egyet felcsíptem a villamos megállóban.
A melóhelyemen csókolóztam a he és csajjal, aki tegnap itt is aludt.
Mégis.
Ma taliztam a közértben azzal aki nekem tetszik.. És ő lesza r engem, immunis rám.
Ezt pedig nem tudja felülírni azt hogy mások meg gebednek értem.
Nőként mondom, hogy igen. És azt is, hogy ti férfiak vagytok alapvetően olyan kanosak, hogy bármit megtennétek egy varázspunciért. :) az elkeseredettségetek sokszor felülírja a "dolgaitokat".
Míg mi nők, teljesen jól elvagyunk a vibrátorunkkal, az ujjunkkal, vagy egy jól kinéző, kedves, életvidám, nem kesergő fiúbaráttal.
Az a baj, hogy 30 éves vagyok és az eddigi 5 munkahelyemen egyetlen egy alkalommal nem adta tudtomra a főnök, hogy megdugna, ez a mostani munkahelyem. Átlagos, de kedves és mosolygós nő vagyok, és hihetetlen az a figyelem, amit kapok szeretethiányos férfiaktól. A munkahelyemen 50en dolgozunk, abból 8 nő van, és nem viccelek, de 2 férfi kollégám szerelmet vallott, és 1 randira hívott.
És tenyleg hangsúlyozom, hogy átlagos nő vagyok kinézetre, 10 kiló túlsúllyal...
"Jánoshídi vásártéren, Ica te,
Leányvásár lesz a héten, Ica te,
Száz forintért adnak egyet,
Jaj, de drága, mégis vesznek, Ica te.
Jánoshídi vásártéren, Ica te,
Legényvásár lesz a héten, Ica te,
Két krajcárért adnak egyet,
Jaj, de olcsó, mégsem vesznek, Ica te."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!