Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiak válaszára lennék kiváncsi,benneteket szoktak keresni nők netes platformokon?akár idegenek(társkereső)akár egy városból,ismeretség által pl facebook?
Nem.
Megköszönöm Zukerbergnek, pedig kismilliószor írtam a face-nak, de valami oknál fogva semmi nem jelenik meg a hírfolyamomon, semmi nem látható rólam.
Akárhányszor regisztrálok ugyanarról az IP címéről.
Nagy gixer az egész face.
Hát fenn vagyok több társkeresőn is.
Badoo,tinder,jaumo
Van olyan hogy matchalés után,a nő ír rám először,de az nagyon ritka.
Általában én kezdeményezek ilyenkor.
Azok akik rám írnak nagy általában elmondható,hogy képekért cserébe pénzt kérnek,vagy nyíltan szexért cserébe pénzt kérnek,vagy szimplán csak orkok.
Akkor nem értem,ismerek full átlagos srácokat és mondják nekem hogy irnak rájuk lányok,osztálytárs,munkahelyről vagy csak ismerősök által,szokta látni,aztán bejelölte és rá is irt,ismerkedési szándékkal.
Nyilván én nem tartozok ide,engem mióta fennt vagyok a neten,még nő nem keresett,ennek 15 éve
#8: Vagy inkább az ismerőseid hazudnak? Ez egy anonim oldal, ha élőbe megkérdezted volna szerintem 1-2 férfin kívül mindenki azt mondaná, hogy persze! Vagy hogy igen, de egyik sem jó másra csak d*gásra!
Amúgy nem is emlékszem mikor volt az utoljára, hogy egy nő bejelölt volna engem, még kolléganők sem. Szerintem még középsuliban.
8#
"akkor úgylátom,itt gyékén..."
Mi az a gyékén,valami szleng?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!