Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak nők, akiknek ez beleférne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akiknek ez beleférne?

Figyelt kérdés
Ha a pasijuk havi 1-2 alkalommal vállalna erotikus munkát más nőkkel? Nyilván csak STD szűrési lelettel, minden partnertől. Így eleve elég sokan kiesnek a körből, és aki bent marad tőle tuti nem kaphat el semmit.

aug. 4. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
1 vagyok és nem tudom miért lettem lepontozva, de ha kifog valamilyen hülye libát, vagy aki csak a pénzt nézi a "munkából" hogy hátha dob neki belőle a kérdező azt nem fogja izgatni, hogy mit csinál, vagy fogja de előbb észhez kell térnie.
aug. 4. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Max. szintén másik zokni, akinek belefér, hogy a "párja" egy prosti.

Egyébként nem a mi érzelmi vagy értelmi intelligenciánkkal lesz a gond, csak a legtöbb embernek ez nem tetszik, mint ahogy biztosan neked is sok minden nem tetszene. Ettől nem mi leszünk kevesebbek, hogy abnormálisan kívánsz élni, ami szíved joga.

aug. 4. 20:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha te is elnézed a csajodnak, hogy k.rva legyen akkor könnyen találsz 😂 Avagy a gyomrod azt már nem venné be, hogy a csajod másokkal keféljen? Persze szigorúan csak STD papírokkal ugyebár nem?
aug. 4. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert ahhoz, hogy a női vendégek STD szűrésre menjenek a fizetett prosti utasítására. XD :D

Szerintem veled már beszéltem privátban, és egy alternatív univerzumban élsz barátom.

aug. 4. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt!!!
aug. 4. 21:29
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Az std ha jol tudom az nem szűr pl g9mbákra e colira candydákra clamydiákra. Nem?

Csak a sulyosabbakra.

Amugy egy nő márcsak attol is fertőzést kaphat hogy másik nő háztartási flórája kerult beléd .

aug. 4. 22:28
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

Ill hüvelyflórája. Bocs.

De am nekem is max akkor férne csak bele ha en is pr.sti lennék. De nem vagyok.

aug. 4. 22:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nyilván.

Engem csak okos pasik érdekelnek, akik az agyuk által tudnak és akarnak megélni, nem a testüket kell erre használniuk mert tanulatlan bunkók és lusták fejleszteni magukat.... Ha ez meg csak szórakozás, és nem is a 'munka' a lényeg, hanem csak erre élvezkedik, szórakozzon már mással, ne hazudozzon hogy jajjj ez a munka, a munka fontos... szóval röviden ostoba és hazug csávó nem kell...

aug. 4. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Talán van ilyen nő, aki teljesen kétségbeesett és mindent elnéz a párjának. Vagy mondjuk ő is végez hasonló alkalmi munkát.

Nekem nem férne bele ez.

aug. 5. 10:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan vannak, de szerintem inkább azok, akik maguk is valamilyen módon szexmunkát végeznek. Vagy akik poliamor kapcsolatot keresnek, és ők is több partnerrel vannak. Nem hiszem, hogy egy olyan nő, aki ő maga monogám, monogám párkapcsolatot is szeretne, szívesen menne bele ilyesmibe.
aug. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!