Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésél, mi a véleményed/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésél, mi a véleményed/benyomásod a másikról, ez alapján?

Figyelt kérdés
A cuccai (ruha, tárgyak,) átlagos, olcsó holmik. (Átlagos alatt nem a mai srácok szintjét értem, az anyuciéktól kisírt új Iphone és 200-as sportcipő szintet.) Viszont van egy olyan dolga, ami valóban nagyon drága, már luxus szint sokaknak, pl.: a csúcs Iphone majd 1M-ért, vagy egy eredeti LV táska, vagy egy svájci luxusóra, vagy arany öngyújtó.
aug. 3. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

#10 Hagyjad már.Nem minden iphone olyan drága, ráadásul nem csak ezeket a telefonokat szokták behitelezni, hanem egészen olcsó telefonokat is akár.Ráadásul más márkából is lehet csúcskategóriás telefont venni 600 ezer Ft-ért...

Én nem vagyok iphone-os, de hülyeség az okfejtésed.

aug. 3. 23:46
 12/19 A kérdező kommentje:

11. A fél rokonságom tanár.

Ha suliba jársz, és nem új, almás a telefonod, akkor a többi gyerek le is köp.

aug. 3. 23:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Felvágós. Inkább legyen minőségi (márka nem egyenlő minőség...) ruhái és egyszerű kiegészítői, minthogy butaságokra és márkákkal való flexelésre adjon ki sokat valaki.

Soha nem volt bajom ha valakinek van pénze és értelmes dolgokra költi (vagy a kevésből akar jól kijönni), de a baromságok vásárlása számomra elég lelohasztó. Nem feltétlen szakítási ok de élből megbízhatatlannak bélyegzem az embert akivel nem akarok egy háztartásban, kasszán, családdal élni, hogy elherdálja a pénzünket.

aug. 3. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:

#12 Ez a megjegyzésed nem cáfolja azt, amit én írtam.

A gyerekek mindig is gonoszak voltak egymással, nem kell itt az iphoneig elmenni.

Ha már felhoztad, a tanárok felelőssége is az, hogy ilyen viselkedés ne harapózhasson el az iskolában.

aug. 4. 00:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél miért ez foglalkoztat téged és nem maga az ember?
aug. 4. 03:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Őszintén, észre sem veszem ezeket. Se a ruhákat, se az ilyen kellékeket és fogalmam sincs ránézésre egy karóráról, telefonról vagy táskáról, hogy amúgy mennyibe kerül. Teljesen hidegen hagynak az ilyen dolgok.

#12 Akkor a fél rokonságod időnként megnevelhetné a kis sz@rosokat.

aug. 4. 11:00
 17/19 A kérdező kommentje:
16. Megnevelni??? Nővérem mesélte, hogy már ott SÍRNAK, de szó szerint, hogy mi lesz velük telefon nélkül.
aug. 4. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Újgazdagéknál suliztam 12 évig, basztattak is rendesen, mert nem volt pénzünk meg menő cuccaim. És? 18 évesen vége lett, nem beszéltünk többet egymással nincs is gyermekkori barátom, de élem az életem, nem kell villognom, vannak új barátaim és ugyan úgy tartom a #13-as válaszomat.
aug. 4. 12:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, nevelni. A pedagógusnak ugyanis ez az elsődleges feladata, hogy értékekre neveljen. A tudás csak ezután jön.

Szurkolok a fiataloknak, hogy ezt az óriási traumát valahogy túléljék. Miközben kortársaik egyes országokban amiatt sírnak, mert nincs ivóvíz és vérhasban szenvednek.

Korcs világ. Nagyrészt a szülők hibája is, ők ugyanis az elsődleges minta.

aug. 4. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!