Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésél, mi a véleményed/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésél, mi a véleményed/benyomásod a másikról, ez alapján?

Figyelt kérdés
A cuccai (ruha, tárgyak,) átlagos, olcsó holmik. (Átlagos alatt nem a mai srácok szintjét értem, az anyuciéktól kisírt új Iphone és 200-as sportcipő szintet.) Viszont van egy olyan dolga, ami valóban nagyon drága, már luxus szint sokaknak, pl.: a csúcs Iphone majd 1M-ért, vagy egy eredeti LV táska, vagy egy svájci luxusóra, vagy arany öngyújtó.
aug. 3. 20:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hmmm, jó kérdés, messzemenő következtetést nem vonnék le, de ez arra utal, hogy nem vásárol össze-vissza mindent, hanem meggondolna. Mondjuk az LV táskával nekem elvi problémáim vannak.
aug. 3. 21:07
 2/19 A kérdező kommentje:
1. Csak illusztrációs példa volt az LV. Ezért nem írtam márkát az órához.
aug. 3. 21:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, h hülyeségekre költi a pénzét. Mondjuk nálam ez előítélet középsuliból. Márkás cuccok, de tőlem koldul kaját vagy akar megagyalni a kajapénzemért.
aug. 3. 21:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy mire költi a pénzét amíg az nem az enyém, és amíg meg tud élni egyedül is.
aug. 3. 21:36
 5/19 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni! Csak annyit, hogy az öltözködés nincs az élete középpontjában, a "célnak megfelel" módon vesz valamit és kész. Gond akkor lenne, ha koszos, szakadt lenne a ruházata. Az óra, meg a telefon meg fontos neki, ezért inkább erre költ, ennyi. Nem egy piperkőc, aki kifele magamutogatással akarja az egoboostingot tolni.
aug. 3. 21:36
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem tetszene. Sosem bírtam felfogni, hogy miért kell kis dolgokért kiadni egy vagyont.
aug. 3. 21:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Röhejesnek tartom.

Felvenni a svájci luxusórát mihez?A 2000 Ft-os pólóhoz?Minek vette meg?Van már több szobás, modern családi háza, félretett pénze, hogy nem tudja mire elszarni a pénzt?Ez így szánalmasan röhejes kategória.

Mint mikor az omladozó cigányputriban 1M Ft-os bőr kanapé van.

aug. 3. 21:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem fel se tünne se az iPhone, se a luxusóra, mert gözöm nem lenne ránézésre, hogy azok mennyibe kerülnek.

Ha egy valamije olyan drága, abból nem szürnék le semmit, mert mindenkinek lehet olyan érdeklödési köre, amire többet költ, mint az átlagember, viszont nem lennék együtt olyannal, aki mindenböl csak a luxust veszi, mert szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is, nekem ez sima pénzkidobás.

aug. 3. 22:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Mi a baj az iPhone-al? Minden második embernek az van..
aug. 3. 23:33
 10/19 A kérdező kommentje:
9. Nekem az, hogy sok szülő megveszi a kölkének, akár hitelre is.
aug. 3. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!