Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 70 - 80 százalékának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 70 - 80 százalékának tényleg ugyanazon egy típus jön be?

Figyelt kérdés
Haverok is én is kínlódunk a társkeresés terén, nem vagyok kövér de nem vagyok az a jó pasi, átlagos szemüveges fej de így semmi, interneten eltűnnek pl. képcsere után, élőben lepattintanak, 8 éve keresem a párom de semmi siker, sokszor úgy érzem hogy az ilyen magas férfias erős, szépen kidolgozott, dúshajú izmos férfiak jönnek be a nőknek
2024. aug. 2. 09:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Abból kifolyólag, hogy ha az utcán járok, azt látom, mindenféle embernek van párja, nem csak a csinos nőknek és a jóképű férfiaknak, ez nincs így. Minden ember más. Aki pedig szerelmes lesz, annál pláne nem a külső lesz az elsődleges szempont. Mint tudjuk, szerelmes embernek szíve választottja a leggyönyörűbb ember. :)
2024. aug. 2. 09:54
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez olyan, mintha egy nő megkérdezné itt az oldalon, hogy a férfiak 70-80 %-ának miért csak a szőke, magas, kékszemű és nagymellű nők tetszenek? (Bár én az vagyok és sosem éreztem ezt előnynek más nőkkel szemben)

Rengeteg olyan párt látok az utcán, ahol a férfi nem a leírásodnak megfelelő, mégis van párjuk. Szerintem inkább a kommunikációval lehet gond. A nők szeretik a határozott, talpraesett férfiakat. Az én párom ugyan nagyon magas, de az első randin nem a külsejével fogott meg igazán, hanem inkább a humorával, határozottságával és a stílusával. Ha csak kizárólag a külsejét néztem volna, nem hiszem, hogy kialakul bármi is köztünk.

2024. aug. 2. 09:55
 3/20 anonim ***** válasza:
32%

Van az legalább 90% is kérdező

Persze kevesebbnek tűnik mert sok nő megalkuszik hiszen közelébe nem juthat ilyen férfiakhoz.

Vagy külsővel, vagy pénzzel vagy preztízzsel vagy kiemelkedő karizmával lehet megfogni a nőket, ha egyik sincs nem érdekled őket

2024. aug. 2. 09:59
 4/20 anonim ***** válasza:
21%

Kb jah

Ha vmi helyes pasival járok akkor pattognak rá a nők pofátlanul is az se erdekli őket hogy párja van vagy épp ott is állok mellette..

Ha vmi átlag vagy rondaval vagyok akkor meg nem pezsdülnek így fel hogy akárhova bemegyunk már eldobnák a bugyijukat is meg engem aláznak gunyolnak meg akarnak néhányan verni is.

2024. aug. 2. 10:48
 5/20 anonim ***** válasza:
18%

Meg nem csak az hogy helyes hanem plusz szocializált is pl jó a dumája értelmes, oldottnak lehet lenni a tásaságában, szociális nagyon.

Ilyenekre tapadnak és rémálom velük járni.

2024. aug. 2. 10:50
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
Ja mert a karotnyelt némákra tapadnak meg a rondákra. Mi ez a lepontozas..
2024. aug. 2. 10:53
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

Igen, az tetszene nekem is. Mondjuk beérem egy hozzád hasonlóval, mivel az általad leírt szép fiúkat csak a filmekben látom. A magyar valóság (főleg Borsodban) siralmas.

Te elfogadható vagy. Az átlag parizel csöcsű, terhes hasú pasiktól és a cigányoktól jobb.

2024. aug. 2. 10:53
 8/20 anonim ***** válasza:

"Ugyanazon típus" nem igaz, de tény, hogy ha valaki szép, arányos, esetleg izmos, magabiztos, jó szociális, kommunikációs készséggel, kisugárzással, az a nők többségénél nyerő lesz.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy igaz-e, hogy az emberek 70-80 százaléka előbb választ egy szép fényezésű, új, vagy bejáratós autót, minden kényelmi felszereléssel, mint egy 10 éves, korának megfelelő állapotú, kissé karcos, itt, ott horpadt, de működőképes járgányt?

Utóbbival is nagyon boldognak lehet lenni, imádom a kocsim, pedig 11 éves és nincs benne minden, ami lehetne, de nem cserélném le holnap egy luxus járgányra. Mostmár nem, de, ha a 0. napon választhatok, nem a sajátom lesz a nyerő.

Ez ennyire egyszerű.

2024. aug. 2. 11:00
 9/20 anonim ***** válasza:
15%
A lepontozoknak nem tetszik hogy normalis helyes értelmes szocializált pasikra tapadnak a ronda béna nyomi incelekre vagy akikben semmi nincs csak egy üres test, meg nem.
2024. aug. 2. 11:03
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

Nem éppen azt pontozzák le, hanem tagadják hogy ugyanabból a viszonylag szűk körből válogatnának.

Nekem is mesélte haverom, hogy pofátlanul nyomultak rá rendszeres csajok mikor a barátnőjével volt.

Szórakozóhelyen, bálban, koliban meg úgy szinte mindenhol.

Facen is képesek voltak ráírogatni hiába kinn van h kapcsolatban és profilkép is közös.

Csaj meg volt őrülve mindig a féltékenységtől.

Sőt konkrétan koliban hallották folyosón h sikítozik szex közben (mivel a gyereknek nagy van) még ezért is ráírtak.

Persze a gyk népe szerint ilyen nincs ezért majd engem is jól lepontoznak.

2024. aug. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!