Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon 10 évvel ezelőtt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon 10 évvel ezelőtt is vonzó lettem volna a szemében?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok és még sosem volt vékony csinos barátnőm. Megismerkedtem egy 41 éves nővel, aki eléggé el van hízva és nem annyira vonzó számomra, viszont ő teljesen oda van értem, csókolgat, meg simogat meg látom a szemében hogy akar engem, de én annyira mint mondtam nem találom annyira vonzónak.

Viszont mutatott 10 évvel ezelőtti képet és ott viszont hihetetlen jó nő volt, vonzó test, vékony volt stb. Olyan nő életemben nem állt velem még szóban

aug. 2. 08:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted van értelme a kérdésednek?

Most tudod szeretni, vagy sem?

Ez a kérdés.

aug. 2. 08:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Honnan a fszból tudjam? 🤔🥱Kérdezd meg tőle.
aug. 2. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se tette volna.
aug. 2. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
10 évvel ezelott biztos hogy nem.
aug. 2. 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
10 évvel ezelőtt Chaddel kefélt.
aug. 2. 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Emiatt lett most szingli
aug. 2. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagolnám a nőt
aug. 2. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Álkérdés ráadásul ragebait incel válaszokat akarsz bevonzani és habzó szájjal orjongeni hogy a nők mekkora férgek.
aug. 2. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, azért mert az ember öregszik, hízik nem fog számára ronda emberekhez vonzódni.
aug. 2. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor minek vagy vele? Ja, nem jutott más de a punci az kell? Szánalmas...
aug. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!