Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt része langyos, amolyan társfüggős kapcsolatban és viszonzott szerelmi kapcsolatban is, milyennek írná le a különbséget?
Figyelt kérdés
Mikor már a szerelem azért nem tombol. Az a szakasz nyilvánvaló, hogy nagyon nagyon jó lehet. Mikor az már alábbhagy akkor is sokkal minőségibb? Vagy túlmisztifikálják és nem érdemes annyira várni egy ilyenre?júl. 31. 16:07
1/1 anonim válasza:
- társfüggőként volt akivel rossz volt a kapcsolat és csak azért húztam vele, mert jobb mint egyedül.
Vele olyan voltak az évek hogy már az elején tudtam hogy úgysem lesz holtomiglan, de jobb meg ugysincs, az egyedüllétnél meg jobb.
- volt olyan akivel anyagi függésben voltam, őt soha nem szerettem csak tűrtem. Azt hittem idővel majd megszeretem de az lett csak hogy még azt is megutáltam, hogy levegőt vesz. Szakítottam korrekten.
- a szerelmi viszonzott kapcsolatomban ahol nem függtem a másiktól, örökké szerelmes voltam, nem miattam lett vége sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!