Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent ha egy nő csak 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy nő csak 1-2 óra elteltével ír vissza?

Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban a nő csak órák elteltével válaszol csak. Az akkor kapott válaszok nem egyszavasok, elég normálisnak tűnnek. Mit jelent egy nőnél amikor ezt csinálja, miért csinálhatja? Elsősorban nők válaszára lennék kiváncsi. (23 F)
júl. 29. 18:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10.

A többség így indít, aztán a vége az, hogy "hát inkább mégse".

júl. 29. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Hogy akkor van rá ideje.
júl. 29. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A munka resze h sokat vezetek. Vezetes kozben nem irogatok. Ha bent vagyok akkor is dolgozom nem irogatok egy munka kozben. Haza is kocsival megyek. Fozok mosok hazimunkazok talakozok baratokkal uszok tornazok ...

Nem a nezen logok naphosszatt

júl. 29. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki azonnal válaszolna, egész nap csak írkálnátok. Erre még nem gondoltál? 🙄
júl. 29. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
35%

Jó esélyel nem érdekled, csak nyűg vagy számára.

DE! Ha normális válszokat ír, akkor lehet tényleg csak elfoglalt.

Ha kérdez tőled és normális kérdéseket tesz fel, akkor talán érdekled valamennyire. Ha egyáltalán nem kérdez semmit, csak válasszolgat (még ha nem is egyszavas válaszokkal), akkor ne erőltesd.

Próbáld ki, hogy nem írsz neki egy darabig, ha keres téged, érdeklődik, hogy miért tűntél el, akkor oké a dolog.

júl. 30. 06:08
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem tetszel neki, csak hülyít téged. Az előző az első normális válasz, látszik is a pontozásból.
júl. 30. 08:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Az a baj én is erre tudok csak gondolni. Adok egy hetet az egésznek és majd eldől. Élőben úgy gondolom jót beszélgettünk, de online teljesen más. Még majd megkérdezem van-e kedve találkozni. Szerintem az majd eldönti a továbbiakat.
júl. 30. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát én nem órák múlva válaszolnék, hanem este, amikor hazaértem munkából. Akinek egy naplopó kell, aki napközben is állandóan a telefonján csüng, az keressen mást.

Te is hagyd ott kérdező, hadd találjon helyetted egy normális férfit.

júl. 30. 11:16
 19/19 anonim ***** válasza:

17# Kérdező, szerintem túl spilázod ezt az egészet. Ha egyből visszaírna és te is, akkor egész nap megállás nélkül írkálnátok és semmi másból nem állna a napotok?

Nem tudom, hogy te ezt hogy képzeled el, vagy miért baj az, hogy esetleg a csaj dolgozik, a barátaival lóg stb. Azért mert ismerkedtek még lehet neki élete, nincs ezzel semmi baj szerintem. Te gondolod túl, és ha nekem valaki ilyenen problémázna én biztos hanyat homlok menekülnék tőle.

júl. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!