Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent ha egy nő csak 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy nő csak 1-2 óra elteltével ír vissza?

Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban a nő csak órák elteltével válaszol csak. Az akkor kapott válaszok nem egyszavasok, elég normálisnak tűnnek. Mit jelent egy nőnél amikor ezt csinálja, miért csinálhatja? Elsősorban nők válaszára lennék kiváncsi. (23 F)
júl. 29. 18:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Talán, hogy van élete?🤣🤣

Dolgozik, családjával van vagy barátaival, pihen esetleg a hobbijával foglalkozik.

Nem tudom mi a baj ezzel főleg ha nem egyszavas válaszokat kapsz. Ne aggodj.

júl. 29. 18:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, hogy nem tartják.el, mert pl dolgozik...
júl. 29. 19:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk azt, hogy van dolga, beszél mással is.
júl. 29. 19:00
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Én férfi vagyok, de lehet neki csomó dolga. Pl dolgozik, strandol, valami kreatív hobbit csinál, "programoz" (Python, Java), gyantáztat, sorozatot nézek stb stb stb. Persze lehet hogy épp mással randizik 😁
júl. 29. 19:01
 5/19 anonim ***** válasza:

Ez pont ide illik! 😁

[link]

júl. 29. 19:06
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

Hogy nem egész nap a neten lóg, hanem dolgozik, éli az életét.

A magadfajtáknak ez úgy látszik újdonság.

júl. 29. 19:09
 7/19 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a legtöbb ember egy idő után semmi se ír vissza. Igaz nem ismerkedem velük, de mindig ez a vége. Túl sokat írok (és beszélek, akkor meg civilben nem kedvelnek...), sajnos ez van, nem tudok ellene tenni. Örülnék, ha volna a világon, aki ebben partner, de azt hiszem ilyen nem lesz.

Ez az én keresztem és az örök szenvedésem alapja. Mindenkinek megvan a sajátja. Az okát pontosan tudom, hogy miért vagyok ilyen (általában semmi bevesznek az emberek, vagy csak az udvariassági formulákra hagyatkoznak), emiatt kegyetlen sokat vagyok egyedül. Beszéltetném a másik felet is, de a többség ezt nem teszi meg. Mindenki rohan, mindenki fáradt, 1-2 szavas mondatokban beszélgetnek. "Höö!" "Höö höööö" "höööö" (Hát ez nem valami felemelő! Szívesen hinnék benne, hogy vannak akik szeretnek sokat és hosszasan beszélgetni, de nem)

Hajajj... Szomorú ez.

júl. 29. 19:15
 8/19 A kérdező kommentje:
#5. ez tetszik. :D
júl. 29. 19:15
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Ík, elírtam, hogy "semmibe vesznek", hát igen, ha gyorsan írok, abba csúszik néha hiba is, ha nem nézem át. (Ha másokkal beszélek négyszemközt, vagy levélben, akkor többször is átgondolom mit mondok vagy ellenőrzöm az írásomat).
júl. 29. 19:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
1-2 óra az tök hamar van. Én néha csak este vagy másnap válaszolok az elején.
júl. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!