Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy nő csak 1-2 óra elteltével ír vissza?
Talán, hogy van élete?🤣🤣
Dolgozik, családjával van vagy barátaival, pihen esetleg a hobbijával foglalkozik.
Nem tudom mi a baj ezzel főleg ha nem egyszavas válaszokat kapsz. Ne aggodj.
Hogy nem egész nap a neten lóg, hanem dolgozik, éli az életét.
A magadfajtáknak ez úgy látszik újdonság.
Nekem a legtöbb ember egy idő után semmi se ír vissza. Igaz nem ismerkedem velük, de mindig ez a vége. Túl sokat írok (és beszélek, akkor meg civilben nem kedvelnek...), sajnos ez van, nem tudok ellene tenni. Örülnék, ha volna a világon, aki ebben partner, de azt hiszem ilyen nem lesz.
Ez az én keresztem és az örök szenvedésem alapja. Mindenkinek megvan a sajátja. Az okát pontosan tudom, hogy miért vagyok ilyen (általában semmi bevesznek az emberek, vagy csak az udvariassági formulákra hagyatkoznak), emiatt kegyetlen sokat vagyok egyedül. Beszéltetném a másik felet is, de a többség ezt nem teszi meg. Mindenki rohan, mindenki fáradt, 1-2 szavas mondatokban beszélgetnek. "Höö!" "Höö höööö" "höööö" (Hát ez nem valami felemelő! Szívesen hinnék benne, hogy vannak akik szeretnek sokat és hosszasan beszélgetni, de nem)
Hajajj... Szomorú ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!