Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka,min kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka,min kellene változtatnom, hogy ne ilyen nőket találjak akaratlanul is?

Figyelt kérdés
Addig nem volt ilyen problémám ameddig nem akartam komoly kapcsolatot viszont mióta szeretnék csak foglalt nőket fogok ki. Sok esetben mondták is, hogy ha egyedülallóak lennenek még lehetne is esélyem de így nyílván nem. Sokat töprengtem ezen de nem tudok rajönni miert ilyen nőket sodor elém a sors.

júl. 29. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Szerintem egy bizonyos kor fölött vagy korban nem kell, hogy legyen benned semmi "hiba"/megváltoztatandó, hanem csak törvényszerű, hogy "mindenki" foglalt. "Mindenki" = aki vonzó külsejű, szerethető, normális személyiségű és keresztezik egymást az útjaitok. Biztos jönnek majd ilyen tanácsok, de nonszensznek tartom, hogy akkor add lejjebb, legyél olyannal, aki független, de nem vonz, nem vagytok kompatibilisek stb. vagy pl. ismerkedj neten 200 km-ekre lévőkkel.
júl. 29. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:

34vagyok.

Lejjebb nem akarom adni, lévén nem hiszem, hogy olyan hatalmas elvárásaim lennének.

Csak fura, hogy ilyen embereket sodor az utamba a sors.

júl. 29. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez tipikusan az a kor... Ilyenkor már komoly kapcsolatokban vannak, házasság, gyerekvállalás stb., de még nem nagyon indultak be a válások. Szóval semmi fura nincs ebben, teljesen természetes, amit tapasztalsz (én is ezt, ilyen korúként). Persze ezzel most nem segítettem, tudom, mert nem adtam konkrét, hatékony tanácsot. Sajnos nagyban szerencse kérdése a dolog, még hatványozottabban, mint más korban, pl. a 20-as évek elején.
júl. 29. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyilván pontos "diagnózist" nem lehet úgy adni, hogy nem ismerünk téged, nem tudjuk, milyen típusú nőknél próbálkozol. A tapasztalatok alapján nekem 2 tippem van, de ne vedd magadra, ha nem:

- olyan nőknél próbálkozol, akiknél a férfiak 70-80%-a, szóval a top nők... fiatal, karcsú, feszes testű, szép dús hajú, tökéletes bőrű, szép arcú... emellé pluszpont, ha az is szempont még, hogy ne legyen buta és legyen házias is... az ilyen nők nagyobb eséllyel kelnek el és kisebb eséllyel maradnak szinglik egy szakítás után is, mert mindig lesz érdeklődő

- aki jó párkapcsolatban van, az sokszor kivirágzik, magabiztosabb lesz... lehet, te ezt keresed, ezt a fajta áradó pozitivitást, magabiztosságot, ami sok embernek nem magától jön, vagy legalábbis nem olyan szinten

júl. 29. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!