Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölni lehet akaratlanul is?
Hülye kérdés, de úgy értem, hogy lehet e olyan helyzet, hogy nem vagyunk teljesen tudatában, hogy mit is csinálunk. Hogy amit csinálunk az már flört. Mert csak úgy sodródunk az eseményekkel, nem gondolva arra, hogy mi is történik. Utólag visszagondolva persze rájövünk, de a pillanatban nem tudatosan tesszük.
Vagy a flört az egy szándékosan véghezvitt cselekedet?
Lehet tudattalan igen
Erre tesztek is voltak
Bekuldtek férdiakat egy terembe. Kamerával figyelték őket sima átlag magatartás.
Aztan beküldtek egy nőt.
Testtartások megváltoznak élénkebb kommunikácio kíváncsiság hierarchia vagy kasztrendszer kiallakulása(kié az elsőbbség ki szoritja magát háttérbe)
Amugy en eszrevettem azt is ha lemegyek a pasik közé es elvagyok hol ezzel a srávcal hol azzal beszelgetunk lazán kellemes a tarsaság de amikor megjelenik a férfi főnök övé az elsőbbség hogy velem társalogjon, es a "sarokba húzza magát" a többi.
Vagy ugyanez irto helyes pasik esetén.
Pl.ülök pasik közt valahol elvagyunk nyomulnak. De amikor megjelenik egy alfa es elkezd velem beszelgetni, mindenki egyből "átenged" és nem mutatnak már érdeklődést nem nyomulnak. Az alfának szinte tiszta a terep.
Nem, nincs ilyen.
Én ugyanúgy viselkedem mindenkivel, mint 2 évvel ezelőtt. Nem flörtölök senkivel, csak kedves és mosolygós vagyok. Manapság sokan hiszik, hogy flörtölök. Régen nem. Tudod, mi a különbség? 30+ kg-t leadtam.
Flörtölni nem lehet tudatalatt (??), de lehet annak venni akármit amit olyan mond nekünk, akitől mi is akarunk valamit.
Lehet flörtölődni, mikor észre se veszed és mondasz valamiket aztán nézel hogy ezt most ki mondta az én szájammal? Mert én biztos hogy nem.
Vagy véletlenül rajta felejted a szemed és észbekapsz hoppá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!