Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki szeret egy nőt és a nő is őt. A nőnek van egy kislánya, ami miatt nem tud költözni. A férfi az anyjával él még. Eddig ez nem okozott problémát, de a nő nem akar már távkapcsolatban élni. Ma olyanokat mondott a férfi a nőnek (barátnőm, elmondta ), hogy tudja hogy a lakóhelyén csak sínylődik, nem tud odavinni neki normális férfit stb. Ezen kibukott a barátnőm és nagyon összevesztek elmondása szerint, mert ez nagyon rosszul esett neki. A gyereke miatt, aki most fogja kezdeni az iskolát, nem fog tudni költözni. A pasi 33 elmúlt, még a közel 70 éves anyjával él, ami eléggé furcsa úgy, hogy kiadott lakásaik vannak. Elköltözhetne ha akarna, de értitek mamahotel. Én szeretném, ha a barátnőm boldog lenne és végre megtalálná a párját.
júl. 24. 12:50
1/8 anonim válasza:
"Ma olyanokat mondott a férfi a nőnek (barátnőm, elmondta ), hogy tudja hogy a lakóhelyén csak sínylődik, nem tud odavinni neki normális férfit stb"
Hogy mi van?
júl. 24. 12:53
2/8 A kérdező kommentje:
XD Hát ez az, hogy mi van ?
Ez nem tudom milyen megnyilvánulás volt nála. Sínylődik a barátnőm, mert nehezen bírja a távkapcsolatot már.
júl. 24. 12:54
3/8 anonim válasza:
Hogy mi? Én sem értem. Úgy tudom elképzelni a nőt, hogy a gyerekén kívül nem lát tovább, vele takarózik, a pasi meg az anyjánál nem lát tovább. Így egyik sem fog egyről a kettőre lépni, pedig közös erővel tudnának
júl. 24. 13:04
4/8 A kérdező kommentje:
A nő nem takarózik a gyerekével. Ő is és a gyereke is szeretnek a jelenlegi városban élni. A pasi takarózik az anyjával. Most nagy ügy lenne végre elköltözni anyutól ? A nő sem árult zsákbamacskát, amikor mondta, hogy gyereke van, ideköti. A láthatás pedig egy hét itt, egy hét ott ezért sem megoldott a gyerekkel való költözés, mert a gyerek meg csak így tudja látni az apját és iskolába járni.
júl. 24. 13:07
5/8 anonim válasza:
Imádom, mikor tök lényeges részleteket kihagynak a leírásból és úgy kell apránként összeszedni a teljes történetet.
Egyébként ki sínylődik a lakóhelyén? Kicsit katyvasz.
júl. 24. 13:13
6/8 anonim válasza:
De kinek nem tud odavinni férfit? Ezt nem értem. A pasas az anyjának, hogy ne maradjon egyedül és helyettesítse őt, ha ő odaköltözik a nőhöz?
Tapasztalatból írom, hogy még ha oda is költözne a fickó a nőhöz, nem tartana sokáig a kapcsolatuk. Én egyedül éltem, saját lakásban Budapesten, az exem az anyjával Kaposváron. Ígért fűt-fát, hogy felköltözik hozzám, mert ez a legjobb döntés és neki nem okoz gondot kimozdulni a komfortzónából. Aztán mire a költözésre került a sor, rájött, hogy nem akarja egyedül hagyni anyukát, aki rá is tett egy lapáttal, mert mindent a fiával csináltatott a ház körül.
júl. 24. 13:15
7/8 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk lehet. Ott is mindent ő csinál. Van egy telkük A Dunántúlon, oda is ketten mennek. Őrület.
júl. 24. 13:24
8/8 anonim válasza:
Van ott más akadály is, ha a férfi nem költözik. Nagyon ritka a hard mamahoteles. A jó szexért szinte bármire hajlandóak az otthon lakó férfiak, a költözés a legkisebb akadály. Lehet, hogy nem jó annyira a szex, vagy a mandró be van oltva gyerek ellen, nem tud más gyerekével egy fedél alatt élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!