Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne egyszerűbb, a társkeresés, ha egy szabvány döntene róla, hogy ki alkalmas és ki nem?
A nők megszegnék és feketén Chadeltetnék magukat.
Inkább valami ösztönző kéne a nőknek hogy normális férfiakkal jöjjenek össze.
Pl.: Csak akkor mehet a nő diplomát igénylő állásokba dolgozni, ha van diplomás férje aki szintén ilyen helyen dolgozik.
24
"Pl.: Csak akkor mehet a nő diplomát igénylő állásokba dolgozni, ha van diplomás férje aki szintén ilyen helyen dolgozik."
Ekkora marhaságot. Ezt te komolyan gondolod? Nem csoda, hogy sok nő azt hiszi, a férfiak szexisták. Rossz színben tüntetsz fel engem, mert kukid van 😭
24
Ilyen szabvábyok mellet neked pl a halvány lehetősége sem lenne meg, hogy "engedélyt kapj" a csajozásra.
25: Én nem vagyok szexista, csak a nemek közti valódi egyenlőségben hiszek. Ha van jobb ötlet, benne vagyok abban is.
A lényeg, hogy az élet egyik (ha nem A) legfontosabb területnél a nők brutális előnyben vannak a férfiakhoz képest. Egy átlagos nőnek ma minden második jobbra húzás match + hosszútávút is ajánl. Ha nemek közti egyenlőséget alarunk, én is látni szeretnék valami hasonlót átlagos férfiként akár úgy is, hogy az élet más területein a férfiaknak kedvezünk.
27
Nem úgy tűnik, hogy egyenlőségben hiszel, ugyanis a nők kényszerítése párkapcsolatba csak azért, hogy dolgozhassanak elég abszurd.
A nők előnye pedig hosszútávú kapcsolatban nem létezik, mert ahhoz az kell, hogy legyen egy férfia is, akivel kapcsolatban van. Persze gondolom te azt mondod, hogy tömegesen háremeket tartanak a "chaded". Szexkapcsolatban/egyéjszakásban sokkal könnyebb a nőknek a dolga, de pont azért, mert ez kevésbé érdekli a nőket, mint a férfiakat. Ha a férfiak nem akarnának ennyire egyéjszakásakat, akkor nem lenne ez a probléma. Ezen felül ez nincs szabályozva, de te az élet egy teljesen másik aspektusát akarod szabályozni igencsak korlátozó módon.
27
Ok, a férfiak meg sokkal erősebbek fizikailag. Ilyen alapon a totális egyenlőség az lenne, ha mesterségesen (gyógyszerekkel, kemikáliákkal vagy éheztetéssel) legyengítenénk a férfiakat.
Ugye de jól hangzik? Na hagyjjk a fszságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!