Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom a szexcentrikus nőket?
Mivel manapság minden a testiségek körül forog a nők is jobban megélik a szexuális vágyaikat ez ma már nem tabu kezd alap lenni.
Off: ebből derű ki hogy igazából a nőknek sokkal nagyobb libidója van mint a férfiaknak de ez sejthető volt ugyanis valószínűleg ezért voltak annyira le korlátozva a vallási és társadalmi nyomás gyakorlás által. Ami valahol érthető mert hát a férfiak többsége nem akarja más zabi gyerekét nevelni.
" ebből derű ki hogy igazából a nőknek sokkal nagyobb libidója van mint a férfiaknak de ez sejthető volt ugyanis valószínűleg ezért voltak annyira le korlátozva a vallási és társadalmi nyomás gyakorlás által."
Jajaja, a nők szoktak erőszakoskodni, hisztériázni, hogy nekik jár a szex, prostikhoz járni tömegesen, csaholva fizetni onlyfans-en képi anyagokért, retkes, használt bugyikért kuncsorogni, és pénzt adni érte. Ja, nem. :)
6
Engem nem zavar ha valaki szexcentrikus. Csak azt gondolom hasonló hasonlóval jön ki jól.
5
Ne haragudj, de ez akkora baromság, mint a ház. Összemosod a libidót az erőszakkal, holott a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Ráadásul úgy állítod be, mintha a szexuális vágy valami negatív, szégyellni való dolog lenne. Iszonyat maradi hozzáállás.
9.
Igen. Erre is gondoltam, hogy 40 felett már normális a 20 vagy 50 partner.
Sajnos nekem sok év kimaradt az ismerkedésből. Nem tudom manapság mi mennyire általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!