Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti nem bíznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti nem bíznátok meg egy biszex partnerben?

Figyelt kérdés

júl. 17. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9. Mint én?

[link]

🤣🤣🤣

Cis hetero férfi vagyok. Te meg homofob! Régen is volt mindenféle, ez nem mai jelenség.

júl. 18. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondoltam hogy homo lennél, ennek ismeretében még szánalmasabb a szereplésed.

Azért írtam hogy az elfajzott az pont rád illik, mielőtt kérdeznéd

júl. 18. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Biszex a barátom, teljesen megbízok benne, de attól még természetesen van bennem egy kis féltékenység.
júl. 18. 10:17
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Sima biszexszel járnék, de aki itt írogat folyamat, az kifejtette, hogy neki nyílt kapcsolat kell, mert gonoszság megtagadni a faaszt attól, akit szeretek.
júl. 18. 11:11
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Privátra: hogy ki mire fantáziál, arról nekem miért kéne egyáltalán tudnom? Vagy mások úgy masztiznak, hogy előre bejelentik, "ezt most Henry Cavillre"?
júl. 18. 11:17
 16/20 A kérdező kommentje:

Te beszélsz gonoszságról?

Valaki ír egy kérdést teljesen kulturáltan és nyilvánosan megalázod?

júl. 18. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Én arról beszélek, akivel erről a múltkor elcsevegtem. Nem tudom, hogy te ő vagy-e, nem osztottam meg a nevét. Nem is fogom.

De a biszexről a többség monogámra gondol. Ha szakítok egy biszexszel, akkor lehet, hogy utánam lesz egy másik nője, vagy egy pasija. Nem azt jelenti, hogy mindig mindkét nemből van valakije szexre.

júl. 18. 11:30
 18/20 A kérdező kommentje:

Én írtam neked most fantáziáról privában teljes hűség mellett.

Mivel rögtön kiírtad ide, így nyilván az én levelemre reqgáltál nyilvánosan.

júl. 18. 11:33
 19/20 anonim ***** válasza:
17. Hát ez az, nem 4millárd, hanem 8 milliárd emberel csalhat meg. Ez csak gerinc kérdése, nem szexuális beálitottságé.
júl. 18. 11:42
 20/20 anonim ***** válasza:
18, addig nem volt nyilvános, míg azzá nem tetted. Nem neveztelek meg, és senki nem tudta, kitől kaptam privátot. Privátra nem válaszolok már, nem suttogok társaságban.
júl. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!