Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell udvarolni a lányoknak a mai világban?
A hagyományos módon. Odamész megpróbálsz beszélgetni vele, ha látsz érdeklődést felőle akkor elhívod valahova és ismerkedni kezdtek. Aztán ha van bennetek közös akkor majd kialakulnak a dolgok.
Nem kell túlgondolni. Én például a netes ismerkedőket nagyon nem szeretem, mert a többsége személyesen oda se merne jönni, csak a neten bátor...
22L
Átlagos csajoknál odamenni, megszólítani, sok felesleges körítés nélkül elhívni valahová.
Hozzám hasonló csajoknál félénknek tűnni, cukin nézni de nem megszólalni csak várakozni. (Van akinek az ilyen típus tetszik és szeret kezdeményezni - mondjuk nálam most nem aktuális, de mindig én szedem/szedtem fel a pasijaimat).
Hát, ha csajozásnál adhatok egy tanácsot, akkor az az, hogy ne a nőkre hallgass. El nem tudják képzelni milyen egy férfi elete, es milyenek a nők fiukent nézve.
Amúgy ha egy csajnak úgy kell udvarolni, hogy valami fura játszmákat kell nyomni, vagy ilyen netes jelzéseket mint a lájk, meg reels meg nem tudom, akkor az off.
Leginkább sehogy. Ha valakinek tetszel azért azt lehet érezni, és akkor általában nem kényszeres az egész.
A probléma ott van hogy a nők az érdeklődést nem mutatják ki sehogyan sem így kb lehetetlenné téve a dolgot.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!