Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka ennek, ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ennek, ti is ennyire nehezen találjátok meg a közös hangot?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedek interneten a legtöbb nőnél az van, hogy tök jó indul a beszélgetés, megtudjuk hogy hol dolgozik a másik, mikor volt utoljára kapcsolata stb. tehát megtudjuk az egy-két alap információt, aztán lapos lesz a beszélgetés, abbamarad, nagyon ritkán van olyan hogy így megvan a közös hang és állandóan irkálunk egymásnak és mindig van valami téma mindig van valami dolog és több hét, hónap után is ilyen jól beszélgetünk...
2024. júl. 16. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Jó kérdés, én nőként is azt tapasztaltam, hogy ritkán van meg ennyire a közös hang. Valakivel hetekig tök jól el tudtam levelezni, mással már egy-két levél után kiderült, hogy nem igazán van összhang. 🤷‍♀️
2024. júl. 16. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem sokszor az lehet ebben, hogy aki teljesen vadidegen, azzal alapból kevesebb a közös téma, mintha pl egy munkahelyen dolgoznak/egy suliba jártak/közös barátok révén, stb.
2024. júl. 16. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Nincs semmi közös bennünk, mások vagyunk. Nem tudunk egyszerűen miről beszélni.

Amúgy azt, hogy hol dolgozok nem szoktam elmondani. Nem hiányzik hogy megjelenjen a munkahelyemen. (Hallottam már ilyenről)

A volt kapcsolatok se valami jó téma.

2024. júl. 16. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Mert egyikőtök, másikótok, vagy mindkettőtök a másiknak elég unalmas, és ez pont így érződik számotokra abból a pár mondatból, amit egymással váltottatok...

De eleve első pár mondatba ne kérdezze már meg, hogy mikor volt utoljára kapcsolatod... olyan vizsgáztatás, magánéletbe turkálás 0. lépésben.

Az se mindegy, hogy teszed fel ezeket... ílyen interjúszerűen: egy kérdés, egy válasz, majd mész is a következő kérdésre (ez barom unalmas és gagyi), vagy érdeklődést is mutatsz, a sablonok helyett...

2024. júl. 16. 23:42
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
#4 Erre nem kell rákérdezni. A nők 90% egyből a volt kapcsolatairól kezd el beszélni..
2024. júl. 17. 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:

5 inkább a pasik.

A kérdező is pasi, és egyik fő kérdése a volt kapcsolat. Ti szerettek ezen kattogni és az exet szidni. Mintha ez jó fényben tűntetne fel titeket...

2024. júl. 17. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Engem pl abszolút nem érdekel, és mindig rá is kérdeznek, hogy én miért nem mesélek ezekről. Most is volt egy randim nemrég, a csaj szinte csak az exeiről beszélt.
2024. júl. 17. 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nőként állítottam le a pasit, hogy igazán ne a volt barátnőjéről beszéljünk az első randin. Végül odáig jutottunk, hogy azt mondta el, mi vezetett a szakításhoz. Hosszú kapcsolat lett vele belőle egyébként.

Most azt látom, hogy ha nincsenek közös élmények vagy élménybeszámolók, akkor nem lehet beszélgetni. Az adatcsere annyira nem mozgat meg. A másik pedig a bizalom. Én totál nem bízom meg senkiben, elég rövid ideig tartanak a beszélgetéseim. Kár.

2024. júl. 17. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
7 Nekem is volt ilyen, de még randiig se kell eljutni. Már egy-két üzenet után elkezdik nyomatni..Volt olyan hogy megkérdeztem szingli-e még az exe, mert inkább rá hajtanék 😂 az elmondottak alapján jobban bejön 😂😂 (a benti macskáját választotta mr.Hisztigép helyett)
2024. júl. 17. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez a small talk/bájcsevej része a dolognak. Alapinfók... ezek során kellene megtalálni a közös pontokat, a közös érdeklődéseket, a pluszt, egy sztorit, asszociálni másra, stb... tehát ez az úgymond kötelező része egy beszélgetésnek az nem az élvezetes része egy ismerkedésnek. Az élvezetes része az az, amikor valami váratlant tudsz meg a másikról, esetleg kiderül egy nagyon jó közös érdeklődés, stb... ezeket kell keresni. Nem azt, hogy mit dolgozik és ki volt az exe... szóba kerülhet, útba eshet, de nem ez a cél.
2024. júl. 18. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!