Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen az ismerkedés terén???
Már évek óta keresem azt, aki hozzám való, de képtelen vagyok megtalálni. Ezalatt az idő alatt több lánnyal is ismerkedtem, többnyire online, de volt, akit tanfolyamon ismertem meg. Mindegyik ismerkedés vége az lett, hogy vagy nem volt meg a szimpátia, vagy akivel kapcsolat lett, azzal sem voltam boldog, részemről nem volt meg a szerelem. Annyira szeretnék magam mellè egy olyan társat, aki mellett kiteljesedhetnék, akire tudnék lelkileg is számítani, de aki mellett mégis férfinek érezném magam. Nekem fontos, hogy egy nő erős legyen, kicsit anyáskodó, akivel minden meg tudnék beszélni, aki egy biztos támasz lenne az életemben. Akikkel eddig együtt voltam még inkább kislányok voltak, mindig nekem kellett erősnek lenni minden helyzetben, nekem nem volt lelki támaszom. Nagyon szeretném megélni az igazi szerelmet.
Sajnos élőben nem igazán van esélyem ismerkedni, mert a munkámon kívül nem igazán járok társaságba, random idegenekkel pedig nem tudok leállni dumálni. Pedig igyekszek sokat emberek között lenni, nyitott szemmel járni, de ha látok is szimpatikus nőt, az vagy foglalt, vagy az adott helyzetben nem tudok odamenni hozzá. És amúgy is mit mondhatnék neki?
Nagyon tanácstalan vagyok.
"Nekem fontos, hogy egy nő erős legyen, kicsit anyáskodó..."
Versus:
"Akikkel eddig együtt voltam még inkább kislányok voltak..."
Kérdező te akarsz olyan nőt aki anyáskodna feletted és a nőkre fogod, hogy kislányok mert nem ugráltak körbe? Ki vagy te? Egy kisfiú vagy akinek nem való párkapcsolat nemhiába nem jön össze!!!
"Annyira szeretnék magam mellè egy olyan társat, aki mellett kiteljesedhetnék, akire tudnék lelkileg is számítani, de aki mellett mégis férfinek érezném magam."
A nők nem azért léteznek, hogy a te egód növeljék úgy, hogy neked nyalnák a hátsódat.
És nem, nem a nők által kéne férfinak érezni magad hanem tőlük függetlenül!!!
Először nőjj fel, ne légy kapcsolatfüggő, ne kergesd mindenáron a kapcsolatot, ne várj el lehetetlen dolgokat és ha majd sikerül majd áll fog normális egyenrangú kapcsolat is kialakulni nővel!!!
"vagy foglalt, vagy az adott helyzetben nem tudok odamenni hozzá. És amúgy is mit mondhatnék neki?"
Akinek nincs mondanivalód, ahhoz kár is lenne odamenned.
Na jó rendben, azt hiszem nem sikerült átadom, hogy mit is szeretnék. Nem vagyok kapcsolatfüggő, boldogulok egyedül az életben!!!
Ettől függetlenül miért ne vágyhatnék egy olyan társra, aki szintén megállja a helyét a mindennapokban, aki nekem is tudna lelki támaszt nyújtani időnként, amikor erre lenne szükségem??
Elítélni, leírni könnyű a másikat, persze hogy is várhattam mást az itteni emberektől!
Nem kellenek további válaszok, nem kell senki akkor, lezártam ezt a témát!
Bárminek a megtalálásához az a kulcs, hogy kitartóan keresed addig, amíg meg nem találod. Ahogy mondani szokás, a kulcsod is mindig a legutolsó helyen találod meg. Tudod mi az oka? Az, hogy ha már megtaláltad, akkor nem keresnéd tovább, viszont ha előbb abbahagyod a keresést, mint megtalálnád, akkor nem fogod megtalálni.
A keresési módszereken lehet és érdemes is finomítani. Pl. Minél több esélyt adni, hogy megismerhess új embereket, mert anélkül bármilyen meglepő, nem fogsz új embereket megismerni.
Érdemes nyitottan állni másokhoz és elvárások helyett lehetőségeket teremteni, hogy megismerd a másikat olyannak, amilyen. Nyilván, ha igényled a beszélgetést, támogatást, megértést, akkor olyat keress, aki ezekben partner tud lenni. Viszont nem biztos, hogy már az elején érdemes ezzel indítani, mert a túl nagy lelkizés, panaszkodás a kezdeti stádiumban ritkán használ egy kapcsolat kialakulásának.
Érdemes a párkeresés előtt foglalkozni a saját lelki és pszichés állapotoddal. Dolgozni rajta, hogy minél kevesebb problémád legyen, minél jobban meg tudj velük küzdeni. Az sem hátrány, ha egy pszichológust bevonsz, hogy segítsen kiértékelni, egyenesbe hozni a dolgokat.
Törekedj rá, hogy egyedül is minél elégedettebb, teljes életet tudj élni, minél jobban érezd magad a bőrödben, minél érdekesebb, élvezetesebb legyen az életed - amiben más is jobban részt akar venni. A téged érdeklő témájú programok környékén egyébként is esélyesebben futsz össze olyan emberekkel, akiket szintén hasonló dolgok érdekelnek, mint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!