Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a probléma? Vagy az online társkeresők többségével?
22 éves nő vagyok. A külsőmmel elvileg nincs baj, mert sokat adok magamra.
Nem járok el sok helyre, mert sokat dolgozok, de ha megyek is akkor koncertekre, vagy a törzshelyemre.
Én félénk vagyok egy pasit is leszólítani, sokkal szemezek, sokan megnéznek de sose jönnek oda. A kisugárzásom elvileg jó.
Így gondoltam marad az online társkeresés. 3 helyen voltam fent (Tinder, badoo, fb társkereső). Na hát hagyjuk.. mindenki csak egyéjszakásat keres és ez legtöbbször első randin derül ki. Én nekem nem megy a sz.x érzelmek nélkül, szóval ez nekem nem való. Azt meg nem játszom, hogy belekerüljek ilyen situationshipekbe. Komolyat szeretnék, nem bohócot.
Hol tudnék ismerkedni? Vagy mi lehet a baj?
Ez az első randin nem fog kiderülni, hogy hosszútávút akar-e valaki mert azt mond mindenki amit akar.
A másik dolog meg, hogy legyen 3-4 óra egybrandi vagy több akár.
Az alatt nem igazán derül ki, hogy mennyire működőképes a dolog.
A közös élmények amik építhetik a köteléket két ember között.
Én szívesen mennék például egy nyaralásra is 1-2 hétre akár de szinte teljesen ismeretlenként elég valószínűtlen, hogy egy nő eljönne bárhova is.
Pont a külsőddel van a baj! Pont a külsőddel vonzod be az olyan pasikat akik hanyatt akarnak vágni.
Én is társkeresőzöm és látom a női oldalt.
4 részre lehet felosztani:
1. Alig van rajta ruha, nőies vonalait erősen kiemeli = lehet bátran döngetni üzenete van.
2. Kicsivel szolidabb, de megvillantja magát = óvatos, de bevállal mindent.
3. Teljesen szolid, nem mutogatja magát, ügyel rá. Normális nő. Vele normálisan kell viselkedni. Nincs bunkózás!
4. Nem mutatja magát, túl óvatos, fél mindentől = vele nem lehet 1-ről a 2-re jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!