Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ha egy nő több mint két éve keresi a párját akkor vagy bolond vagy irreális elvárásai vannak, ha egy férfi keresi több mint két éve a párját akkor ez teljesen normális mert egyszerűen nem akarják a nők mert vagy nem gazdag vagy nem helyes?
Figyelt kérdés
júl. 12. 21:43
1/11 anonim válasza:
Hmmm. Akkor én vagy bolond vagyok vagy irreálisak az elvárásaim. Valószínű utóbbi....
2/11 anonim válasza:
Na én pasi vagyok, kb. 2 éve keresgélek párt, de mikor ez kiderül lekoppintanak, mert szerintük bolond vagyok és irreálisak az elvárásaim 😂
3/11 anonim válasza:
Ezt nem lehet nemekre nézve általánosítani
4/11 anonim válasza:
#2 vagyok megint,
Illetve továbbá amúgy helyes vagyok és nem is csóró 😂
5/11 anonim válasza:
Igen! Az ilyen elmeroggyant nőktől jobb távol tartani magunkat. F
6/11 anonim válasza:
A nő bolond, ja, meg irreális elvárásai vannak... ALAPok nem stimmelnek sokszor! Illetve olyan helyzetek vannak, hogy választhat: vagy vonzalom van, vagy kedves, rendes, jó személyiségű a férfi, vagy összeegyeztethetőek a céljaik és az életstílusuk, vagy, vagy, vagy... de soha nem ÉS, tehát melyik ujjába harapjon, milyen lényeges kritériumot engedjen el?
7/11 anonim válasza:
Kevesebb minőségi férfi van, szóval nehezebb megtalálni a gyémántot.
8/11 anonim válasza:
Inkább mert igen gyenge a férfi felhozatal.
9/11 anonim válasza:
Én 2 olyan nőt is ismerek akik jól néznek ki dolgoznak...
De a világon sehova nem járnak, még társkeresőkön sincsenek...
Így aztán nehéz
10/11 anonim válasza:
“Inkább mert igen gyenge a férfi felhozatal”
A mai no sem olyan eros! Rbanckodni meg felszineskedni tud mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!