Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Autistaként lehet barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autistaként lehet barátnőm vagy marad a prostizás? 26/f

Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 20:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ovodás koromban állapították meg az óvónők.
2024. júl. 12. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Elég széles a spektrum, viszont elmondásod alapján nem feltétlenül lehetne rólad megmondani első blikkre. Simán lehet így is barátnőd, aki a tiéd, az így fog szeretni. Viszont a prostizás semmi szín alatt nem jó megoldás. Én mondjuk nem örülnék, ha a páromról kiderülne, hogy ilyeneket csinál(t). Rosszabb, ha máshogy derül ki és nem úgy, hogy te mondtad el. Ez a legtöbb lánynak nem túl kecsegtető szerintem. Remélem megtalálod azt, aki téged minden "furcsaságoddal" együtt szeret téged! A prostizás viszont a lelki szükségleteidet sosem fogja kielégíteni...ráadásul sosem tudhatod, mit kaphatsz el.
2024. júl. 12. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
11 És azt elárulod hogy az óvónőnek mégis milyen képzettsége és autoritása van arra hogy valakit autizmussal diagnosztizáljon?:D
2024. júl. 12. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:

A neurotipikusok gonosz önző emberek.

Keress egy másik Aspergeres lányt. Legalább nem kell megjátszanod magad előtte, lehetsz a nem lebutított önmagad vele.

aug. 22. 10:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni, ha a prostizást választod és a prosti észreveszi, hogy neurodiverz vagy, simán megcsinálja hogy a pénz elveszi, utána elkezd segítségért kiabálni, hogy te meg akartad erőszakolni és megvernek.

Egy Győr melletti faluba 1,5-2 évvel ezelőtt előfordult ilyen. Úgy volt a cikk, hogy "házhoz ment a pofonért".

Mégegyszer irom ez ne befolyásoljon. Sokan mondják, hogy a prostinak nem érdeke, hogy ilyen verőlegényes sztori rontsa az üzletet.

aug. 25. 16:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Myugi már voltam prostinál és nem volt semmi. Azért nem egy hardcore autista vagyok csak annyira hogy nehezen megy nekem az ismerkedés és a beszélgetés (főleg ha az adott téma nem érdekel).
aug. 25. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is voltam több prostinál neurodiverzként és a legtöbbnél nem volt gond. Persze teljesen ridegek voltak és úgy kezeltek mint egy állatkát (kutyust, macskát), de átverős csak egy volt eddig. 20 perc “munka” után már ment is el mert azt mondta sok munkája van még aznap és nekem eddig nem állt fel így nincs ideje tovább vesztegetni az időt.
aug. 26. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!