Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az olyan lányokat, akik több fiúval jártak leribizik, az olyan fiúkat, akiknek több lány volt az életében megdícsérik?

Figyelt kérdés

júl. 11. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mint modntam, szerencse, hogy az emberek nem tárgyak. Sikerül ezt valahogy felfogni? Vagy szótagoljam?
júl. 11. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert köztünk pasik közt több az ösztönlény. Ha egy nő odamenne 10 pasihoz és megkérdezné leszophatja-e, nem sok mondana rá nemet. Ha egy férfi menne így oda 10 nőhöz, valószínűleg 8-9 elküldené a francba. Tegyük fel, hogy a nő és a férfi hasonlóan jól néz ki. Ennyi a történet kb.

Amúgy meg egyik sem megvetendő. Amíg nem más párjával kavarnak, addig azt csinálnak amit akarnak.

júl. 11. 13:33
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

"az emberek nem tárgyak"

A chadek is rendre tárgyiasítják a nőket és háremeket tartanak és ez mégis elvan nézve nekik.

júl. 11. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:
31%

14

Ezt meg hogy érted? Ha egy nő részt vesz ebben, az az ő szuverén döntése.

Ez nem tárgyiasítás.

júl. 11. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanazok hangoztatják ezt a kulcs lakat fszsagot,akik szerint a nő "odaadja"magát mikor szexel. Nélkülözi a puszta feltetelezest is hogy egy nő a saját elvezetebol szexelni mereszeljen
júl. 11. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
26%

15

Na vajon miért nem feltételezik? 😂 Lehet tippelni...

júl. 11. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:
45%

Had ééén, had én!! Azért, mert még sose nyomult rájuk nő munkahelyen szünetben annyira, hogy majdnem sátrat állítva mentek vissza dolgozni. Eltaláltam? Eltaláltam? :D

júl. 11. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!