Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az olyan lányokat, akik több fiúval jártak leribizik, az olyan fiúkat, akiknek több lány volt az életében megdícsérik?
Azért, mert köztünk pasik közt több az ösztönlény. Ha egy nő odamenne 10 pasihoz és megkérdezné leszophatja-e, nem sok mondana rá nemet. Ha egy férfi menne így oda 10 nőhöz, valószínűleg 8-9 elküldené a francba. Tegyük fel, hogy a nő és a férfi hasonlóan jól néz ki. Ennyi a történet kb.
Amúgy meg egyik sem megvetendő. Amíg nem más párjával kavarnak, addig azt csinálnak amit akarnak.
"az emberek nem tárgyak"
A chadek is rendre tárgyiasítják a nőket és háremeket tartanak és ez mégis elvan nézve nekik.
14
Ezt meg hogy érted? Ha egy nő részt vesz ebben, az az ő szuverén döntése.
Ez nem tárgyiasítás.
15
Na vajon miért nem feltételezik? 😂 Lehet tippelni...
Had ééén, had én!! Azért, mert még sose nyomult rájuk nő munkahelyen szünetben annyira, hogy majdnem sátrat állítva mentek vissza dolgozni. Eltaláltam? Eltaláltam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!