Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az olyan lányokat, akik több fiúval jártak leribizik, az olyan fiúkat, akiknek több lány volt az életében megdícsérik?
Azért van, mert sok a frusztrált és egyben rettentően állszent ember.
Ilyet eddig én csak férfi oldalról láttam, de biztos vagyok benne, hogy egy ilyen jelzőket elsütő delikvensnek sem kellene kétszer mondania egy lánynak, hogy bújjanak ágyba. Repülnének, mint a fing az orkánba. Ezért rohadt szánalmasak az ilyen emberek akik jobbra balra dobálják ezt a jelzőt.
Persze biztos lesz majd most is aki be fog szólni, mert magára ismer..
5
Még szerencse, hogy az emberek nem tárgyak, ugye?
Mivel az emberek nem tárgyak, hanem önálló érzésekkel, akarattal és döntési lehetőségekkel bíró lények, ezért félelmetesen ostoba érvelés pusztán a nemi szervek formája nyomán kitalálni valami erőltetett metaforát, ami aládúcolja a szexista álláspontunkat.
Mert akkor ennyi erővel egy biciklis sisakot sokkal inkább felvenne az ember valaki más után, de egy használt fogkefét vagy injekciós tűt ugyebár nem használna senki. Hahh-hahh, micsoda frappáns meglátás, hahh-hahh.
Szóval engedjük ezt el, azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!