Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárként nehéz ismerkedni?
Szeptembertől már a rövid gyakorlatot csinálom, szóval mondhatom, hogy hivatalosan is megkezdődik a pedagógusi életem. Ez egyrészt iszonyat izgalmas stb. stb, másrészt ijesztő, ugyanis nemrég ért véget az utolsó kapcsolatom és olyanokat olvastam, hogy tanárként nehéz ismerkedni. Pedagógusok ti mit gondoltok erről?
26 éves vagyok és férfi.
Férfi vagy és 26?
Az összes kolléganő (70ig bezárólag) beléd fog szeretni. Ez az alap.
Aztán a lánydiákok fele.
És végül az anyukák negyede.
Erre készülj.
1-es jól mondja. A nők elalélnak a fiatal férfi tanároktól, szóval hiába nem lesz ütős fizetésed, annyi szociális kredited lesz a nők szemében, hogy az mindent ütni fog.
Tanárnőként sokkal nehezebb dolga van az embernek, a férfiak lenézik, mert keveset keres és gyerekpesztrának gondolják. Téged viszont körbe fognak ajnározni.
Rádcuppan majd a sok elhízott,zsémbes 40 feletti tanárnéni. Tanár voltam én is,de részben ezért hagytam ott. Lerobbant,egymásra irigy,frusztrált és sokuk gyerekgyűlölő. A 11-12. -es fiúkra pedig másznának rá.
Most lehet megsértődni, de két még aktív tanár barátom ugyanezt mondja.
F
Kb. 16 évesek lehettünk, amikor az egyébként csinos 32 éves osztályfőnöknőnk elkotyogta, hogy "gyermekeim, a barátnőimnek mind ilyen korú szeretői vannak, mint ti vagytok"! 🤣
Namost, ez 30 éve volt, akkor még etikailag ez a kutyát se érdekelt, Amerikában manapság meg már egyenesen megrontásnak és bűncselekménynek számít, hány dekoratív fiatal tanárnőt vittek már el ilyen miatt bilincsben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!