Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál szemüveg jelenthet hátrányt ismerkedésnél?
Elnézést,hogy ide írom,de meleg férfiként két párom is szemüveges volt.Nálam abszolút nyerő,ha szemüveges valaki.
De van kolléganőm, aki szintén odavan a szemüveges férfiakért, eddig csak ilyen barátai voltak.
Biztos,hogy nem jelent,nem jelenthet hátrányt !
Nekem is eddigi 3 páromból 2 szemüveges volt. :) (amúgy én is az vagyok :D )
N
Persze hogy hátrány, csak a mai világban minden hátrányos/ronda dolgot jónak/szépnek akarnak beállítani.
N
Miért lenne ronda egy szemüveg? 😳
A nőknél igazából előnyös is lehet egy jól választott jól álló szemüveg, mert a szemüveges nők cukibban is kinézhetnek. Ha jól választanak akkor aranyosan néznek ki, ha rosszul akkor borzalmasan is kinézhetnek vele.
Viszont ha férfiként hordasz szemüveget akkor tulajdonképpen egy genetikai hibádat feded fel (gyenge látás), ami visszataszítja a nőket. Azt veszem észre hogy egyértelműen a szemüveg nélküli férfiak a vonzóbbak, ezt nagyon jól meg lehet figyelni.
A nők ezt persze tagadják, méghozzá azért is mert ugye a szemüvegeseket szemüvegükkel szokják meg, ezért szemüveg nélkül furcsállják őket, azt hiszik hogy a szemüveg révén látnak valakit vonzóbbnak. Miközben igazából nem is vonzódtak soha az ismert szemüveges srácokhoz, csak rögzült náluk hogy ki hogyan néz ki és ahhoz ragaszkodnának.
Persze bőven lehet valakinek párja szemüveggel is, de egyértelműen hátrány
Tök jó hogy jobban tudod, másnak mi hátrány és mi nem. Vannak ismerőseim meg hírességek is, akik hordanak szemüveget de nem mindig... szerintem ha jó a keret, akkor kifejezetten előnyös tud lenni, és jobban tetszenek szemüveggel. "Öltöztet", mint mondják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!