Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakoriak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az ilyen párok ahol egyforma a jövedelmük is?

Figyelt kérdés

Ha így nézek ki akkor még nekem is lehet esélyem egy ilyen nőnél

[link]

júl. 10. 07:10
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen külsejű férfinek nem lehet nője, hacsak nem keresi hülyére magát. Ez egy megrendezett videó.
júl. 10. 07:46
 2/9 A kérdező kommentje:

1. Ez miért olyan lehetlen?

Ti nem ismertek ilyen párokat?

júl. 10. 07:47
 3/9 A kérdező kommentje:
1. Én nagyon hasonlóan nézek ki, eddig egy átlagos picit duci barátnőm volt 5 évig de ilyen csinos még sajnos nem
júl. 10. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
14%

Ez egy megrendezett baromság.

Nem a súlya a gáz, hanem az egész.

A habitusa, kisugárzása stb.

júl. 10. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Kamu szar. Kopasz, alacsony, dagadt ilyen "tejbetök vigyorgó" cigánynak soha nem lesz ilyen nője.

Ismerek azért olyan párokat akik - főleg a gyakoris elképzelések szerint - "nem lehetnének együtt", de azért ilyen különbség nem létezik. Max 1 az 1 millióból esély van rá.

júl. 10. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Még annyit, hogy ez egy randivonal reklám. Mivel tudják a marketingeseik, hogy az ügyfeleik nagy része hasnoló karakter, mint ez a faszi, nyilván ilyenekkel kell reklámozni, hogy a többi balfék is magára ismerjen és azt gondolja "áááá nekem is van esélyem, nem szabad feladni, csak elő kell fizetnem a prémiumextraszuper funkciókra"... Még ha valós is ez a pár, akkor is mennyi az esély arra, hogy a többi hasonló szar külsejű fazon ilyen nőt talál? Nagyjából 0. Ennyiből lottózni jobban megéri.
júl. 10. 08:57
 7/9 A kérdező kommentje:
6. miért ne lenne gyakori?
júl. 10. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os jól megmondta. Megrendezett videó. Ha megkérdezel valakit, hogy miért szereti a másikat, ritkán ad ilyen összeszedett választ. Általában elég nehéz megmondani mit szeretsz a másikban.

A külső még hagyján, de ez a férfi egy épkézláb mondatot nem tudott kinyögni. Szerintem ez egy nagyon buta reklám, siralmas képet fest a férfiakról. Azért ennyire nem gáz a helyzet.

júl. 10. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Kinek kéne egy ilyen tökfejű csúfság? :D
júl. 10. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!