Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan gold diggerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan gold diggerek akik az alacsony jövedelmű pasikra repülnek rá vagy teljesen biztonságban vagyok nettó 240 ezer jövedelemmel?

Figyelt kérdés

Nyilván tudom hogy a klasszikus aranyásók a milliós fizetésű pasikra mennek rá.

De én most olyan nőkre gondolok akiknek mondjuk nem jut gazdag pasira mert mondjuk csak átlagosak, ezért jó nekik az alacsonyabb jövedelmű férfiak is hogy lehúzhassák őket..

2022. júl. 6. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Vannak. Keresgélj roma prostikat a Blaha és a Klauzál tér környékén.
2022. júl. 6. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Persze. Felveszed majd a hitelt, ő meg lép a dolgaiddal. Főleg, ha egy gyereket is összehoztok.
2022. júl. 6. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Minden ár kategóriában vannak.

Te most a cigány nőket kerüld. Meg az olyan lányokat akik 25 pluszosan otthon laknak a szüleikkel. És elvileg munkát keresnek de ezt csinálják örökre eredmény nélküli

2022. júl. 6. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Rokonommal megtörtént az a,mit a 2-es ír. 30 éveen sok normálisabb barátnő után meg akart állapodni. Természetesen az addigi leggázabb nővel. Az valahogy kisemmizte az előző férjét, aki gazdag volt, így egyedül lakott a helyi luxus lakópark újépítésű villájában, ahová a státuszért és sznoboskodásért alapból is megőrülő rokonom 1 perc alatt becsábult.

Aztán házasság után kiderült, hogy utálják egymást, meg nem tudják fizetni a költségeket, aztán válás, hitelek ,stb. lett a rokonom része. Ő egy sima szakmelós, full átlag fizetéssel.

A poén, hogy még ezek után is lett csaja aki odáig meg vissza van tőle, ráadásul 10 évvel fiatalabb is. Minden örökségét elherdálja, hogy tudjon menőzni. Nem tudom mi lesz vele, ha elfogy minden.

2022. júl. 6. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Borsodi zsákfaluban élő rondácska munkanélküliek.
2022. júl. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!