Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonzódok az önbizalomteli nőkhöz?
Figyelt kérdés
Most is ismerkedtem egy csinos nővel aki tisztában van hogy csinos vonzó ezt mondja is, valamint hogy a voltak jó pasija is. Talán emiatt de abszolút nem lett vonzó számomra..
Viszont van egy cuki csaj aki nagyon önbizalomhiányos, hogy ő csúnya senkinek nem kell és arra teljesen gerjedej
júl. 8. 12:37
1/15 anonim válasza:
Azért az önbizalommal teli és az önmagába szerelmes, egoista nő között van különbség. Ez inkább az utóbbi. Tök jó ha valaki tisztában van az értékeivel, de ha folyton hangoztatja őket az borzasztó taszító. Akkor már inkább az önbizalomhiányos.
2/15 anonim válasza:
Más az önbizalom, és a dicsekvés és az öndicséret.
3/15 anonim válasza:
Mert azt akarod, hogy a te morzsáidat egye. Neked sincs önbizalmad. Ha a másiknak sincs, tudsz rajta uralkodni.
4/15 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy az önbizalom egy nagyon jó dolog, de olyan gyorsan és hirtelen át tud váltani önimádássá, hogy nagyon taszító lesz tőle a személy. De a nagy önbizalom is taszító tud lenni. A nőknél a nagy önbizalom inkább férfias, vezető jegyeket mutat a külvilág felé. Nem lehet egyszerűen az ilyen nőkkel mit kezdeni, nekem is volt már dolgom ilyen nőkkel, és nem tudtam mit csinálni vele, nem volt nőies kisugárzása, egyszerűen nem vonzott, mert olyan erős önbizalma volt, ami nem fért össze a nőiesség fogalmával. Egy nő legyen törékeny, gyengéd és tudja, hogy hol a helye, tehát ne akarjon több lenni, ne akarjon férfi lenni. És ezeket nem külsőre értem, hanem belsőre, kisugárzásra, pl láttam egy olyan fullos csajt a metrón, akibe egyszerűen nem lehetett belekötni, de olyan férfias kisugárzása volt, amiről én csak álmodhatnék, és ez az egoja miatt volt, az óriási ego átvitte önimádássá a külsejét, beleszeretett önmagába, hiú és becsvágyóak az ilyen nők. Fúj 🤢🤮
5/15 anonim válasza:
4, a tulajdonságoknak nincs nemük. Ha te attól érzed magad erős férfinak, hogy a nőnek melletted gyengének kell lennie, akkor nem vagy erős.
6/15 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy a nőnek gyengének kell legyen, én azt írtam, hogy gyengÉDNEK, a kettő eléggé különbözik egymástól.
7/15 anonim válasza:
A 4-es a tökéletes példa arra, hogy mind racionalitást és mind jóindulatot teljességgel nélkülöző (azért ez ütős kombó), kicsinyes berögződésekkel hogyan mérgeznek agyon egyesek más emberi lényeket.
8/15 anonim válasza:
"olyan erős önbizalma volt, ami nem fért össze a nőiesség fogalmával. Egy nő legyen törékeny, gyengéd és tudja, hogy hol a helye"
Most jöhet a De NeM aZt ÍrTaM hiszti, de akinek 3-nál több agysejtje van, az érti, hogy neked egy gyenge, beszari kis nő kell, mert te akarsz becsvágyó és hiú lenni. (Fúj)
9/15 anonim válasza:
Dehogy akarok becsvágyó lenni, de mit kezdjek egy önimádó, saját magába szerelmes nővel?
10/15 anonim válasza:
Nem kell kezdened semmit. Amúgy sem kellenél ilyennek. A baj az, hogy a tulajdonságoknak nemet adsz, és ami nem egyikhez tartozik, az a másikhoz. Nem vonz téged az önimádó, saját magába szerelmes nő, mert férfias. De mit lehet szeretni egy ugyanilyen férfin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!