Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyenek tudnak mást is nyújtani a pénzen kívül?
Állandóan megy itt a hiszti, hogy a nőknek csak a pénz kell - ami persze nem igaz - és, hogy csak akkor lesz csajod, ha tele vagy lóvéval. Mert a nő az csak a pénzt viszi, hiszen vagyonokat kell költeni rá, holott ők is képesek dolgozni, egyáltalán nem kell anyagilag kiherélned magad, ha van csajod. Akik ezt terjesztik azok, akik szó szerint mindent fizetnek a nő helyett, aztán ha szétmennek, akkor mindent fillérre pontosan felhánytorgatnak nekik, hogy ilyen sokat kellett rákölteni.
Akinek ennyire elcseszett a gondolkodása, az mit tud nyújtani a pénzen kívül? Nyilván nem csak, hogy férfiként, de egy érett felnőtt emberként sem tud viselkedni és, meggyőződése, hogy a nőt azt részletre meg kell vásárolni és, ha már fizetett érte, akkor kussoljon.
Aki így gondolkozik, az miért csodálkozik, ha
a) olyan nőket vonz be, akik szépen lehúzzák pénzzel
b) eleve a kutyának nem kell
Persze vannak lusta, élhetetlen, csóró lúzerek, akik a szülők nyakán élnek és még pénzük sincs, és nekik ez baromi jó kifogás, de ez más kategória.
a) ha szarul nezel ki, eselytelen vagy a nok nagyreszenel
b) penzzel lehet kompenzalni a szar kulsot
40F incel
Nem a kulsot hanem a szar belsot kompenzaljak...
Amugy meg itt allandoan a szereotip dolgok mennek csak. Persze jol altalanositva...
Akkor nem elég, hogy sz*rul nézel ki, de még egy élhetetlen lúzer is vagy, mert legalább 10 éve garázdálkodsz itt - ami önmagában is egy vicc - noha ennyi idő alatt 25 kiló izmot felszedhettél volna, két diplomát és egy doktorit letehettél volna, vállakozást indíthattál volna, egy rakás pénzt felhalmozhattál volna.
Erre hol tartasz? Kb. sehol, de nyafogni, hisztizni, kifogásokat gyártani, másokat hibáztatni a saját nyomorodért az nagyon tudsz.
"legalább 10 éve garázdálkodsz itt"
12 eve :)
"ennyi idő alatt 25 kiló izmot felszedhettél volna"
Azt nem hinnem, mert a genetikam szar, testileg gyenge vagyok.
"két diplomát és egy doktorit letehettél volna"
Annak csak akkor van ertelme, ha van protekciod.
"vállakozást indíthattál volna"
Azt megprobaltam, de sajnos nem jott be.
"egy rakás pénzt felhalmozhattál volna"
Ha alamtoltak volna egy rakas penzt.
"Erre hol tartasz?"
Kikoltoztem kulfoldre, megtanultam nehany idegen nyelvet (ebben jo vagyok).
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!