Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a normális embereknek kevesebb esélye van párt találni?
A környezetemben és ismerős körömben azt vettem észre, hogy a nőknek a gazdag menő férfiak kellenek. Átlagos férfiként lehetetlen párt találni. Miért van ez?
A mai nőknek miért nem felel meg egy átlagos, normális életet élő dolgozó férfi?
Most a 18-25 közötti korosztályra gondolok, de persze fentebb/lentebb is érvényes lehet a fenti.
"Hát nem tudom, de én nálam a normális azt jelenti, hogy hosszú, biztonságos párkapcsolatokat keres valaki nem pedig 1 éjszakást."
Manapság 18-25 között a többség vagy még tanul, vagy éppen elkezdett dolgozni, külföldön tölt több-kevesebb időt, világot lát, szórakozik, bulizik, éli az életét - és tök normális emberek. Értelemszerűen a hosszú, biztonságos kapcsolat ehhez az életszakaszhoz kevésbé passzol.
A 18 és a 25 párkapcsolati szempontból két teljesen különböző korosztály.
18 évesen még inkább gyerek agyilag, tinédzser, mindkét nem. Ha szerelmes, akkor nagyon, elhiszik a legnagyobb xarról is, hogy szuper és egy életre szól, ők lesznek a kivételek. Az is teljesen normális, ha ezt minden hónapban másról hiszik. Még csak tanulják az életet.
A 25 éves korosztály meg pont az, ahol a többség élete első komoly, hosszú távú párkapcsolatában van már vagy még. Egyáltalán nem az a jellemző, hogy annyira sok szingli lenne, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!