Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 16-24 éves csajok mire flegmáznak ennyire?
Mikor még otthon laknak anyucival, vagy épphogy kijönnek a hó végére a aprópénzükből. Van egy telefonjuk, a két csöcs meg a pinájuk.
Közben komoly vezető beosztásban lévő pasiktól, vagy üzletemberektől nem látok ekkora arcot, ami nekik van.
16? az gyerek b.szki, nem érdekel hogy néz ki akkoris, sőt 18-19 évesen is azok, mit foglalkozol gyerekekkel?
35f
Hát flegmázzanak csak. Nálam mostanra sikerült elérniük ha olyat látok hogy egy nőt inzultálnak vagy akár ütnek a nyílt utcán, akkor én is flegma képpel nézem, majd haladok tovább a dolgomra. Ha nő küszködik valamivel akkor többet már nem leszek előzékeny és nem segítek neki, csak azért mert ő nő. Hanem flegma képpel megyek tovább én is. Önrendelkezés, szabadság, oldja meg magának! Vagy hívjon oda egyet a 10-20 aktuális talonba tartott és hitegetett balekból. Remélem egyre többen fel fognak ébredni és követik a példámat.
És akkor még mindig korrektebben jártam el mint sok modernkori nő, akik kifejezetten sunyi módon provokálnak meg állnak bele emberekbe, vagy épp érzelmileg bántalmazzák őket hacsak megtehetik. A folyamatos mindenen sértődött és agresszív, mindenért másokat hibáztató elmebajról már nem is szólva, ami manapság a nők körében annyira dívik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!