Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 16-24 éves csajok mire flegmáznak ennyire?
Mikor még otthon laknak anyucival, vagy épphogy kijönnek a hó végére a aprópénzükből. Van egy telefonjuk, a két csöcs meg a pinájuk.
Közben komoly vezető beosztásban lévő pasiktól, vagy üzletemberektől nem látok ekkora arcot, ami nekik van.
Sajnos ez így igaz. Mindig lesz egy balek aki vevő az ilyenekre. Én speciel ezért is hagytam fel az internetes ismerkedéssel.
Azt is hozzá kell tenni hogy a mai világ egy picikét nagyon el van kanyarodva egy másik irányba. Itt már nagyon sokan nagyra tartják magukat, mert jobb ruhában járkálnak, drágább a kis táska vagy luxus autóban utazik.
Ha ez vigasztal valakit, az ilyen jellegű mentalitás keserű idősebb kort és mély szegénységet vonz maga után.
Szeretnétek..
Én is ilyen voltam, és most 30asként is, minimálisan változtam csak. Párkapcsolati téren “nagy az arcuk” csak, ha felelnek a suliban a tinilányok, akikre gondolsz, akkor visszajön a cérnahangjuk, meg ha kormányablakba kell menni egyedül, vagy feladni egy számlát.
Az a normális, ha 23 éves korukig nincs óriási vagyonuk(fiúknál is)! Ettől nem kevesebbek;) nem is tudom mit vàrsz iskolás lányoktól, 19 évesen szoktak érettségizni.. meg amúgy is, nem a pénz adja az értéküket, neked sem a pénzüktől áll a frkad, és ők sem a pénzedtől nedvesednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!