Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében a 13-16 cm farok gazdája ugyan olyan értéktelen személy, mint a diploma nélküliek?
9.
Te reagáltál rá, ezzel a 9-es válaszoló már elérte célját. Amíg veréb van, addig szar is lesz.
Majd ha mindenki ignorálja a 9-es válaszhoz hasonlóakat, akkor megszűnik "poén" lenni a rinya és le is fognak róla szokni gyorsan. De amíg reagál rá valaki, vagy akár többen is, addig marad, mert van rá kereslet (vagy legalábbis látszatra ez a helyzet)
a magyar pasik híresek a kisfarkúságukról tehát 13-16 centivel simán erős középmezőny vagy. Legutóbbi pasijaimnak ilyen 12-14 centi volt max. Egy hatalmas incel tévhit hogy sok magyar pasinak van nagy farka. Pici a legtöbbnek.
Rendben leszel.
25N
Átlag méret?
Akkor én eddig extra nagyokkal találkoztam.
Az is számit hogy vékony e vagy vastag. És hogy képes vagy e használni vagy csak szerencsétlenkedsz vele 🤭
Igen, vannak nők, akik számára ez a méret kevés, és lenézik a kisebb méretekkel rendelkező pasikat. Ez nagyjából a szexuálisan aktív női populáció legfeljebb 20-30%-a lehet.
Más nők kifejezetten a kisebb méretet preferálják, ahogy egy korábbi hozzászóló is írta már, mert nekik fájdalmat okoz a nagy. Nem tudom, hányan lehetnek, de én is ide tartozom. (Köszönöm, nem kérek privátot.)
Megint más nőknek tökmindegy, úgysem képesek a hüvelyi orgazmusra, és olyanok is vannak, akiknek azért tökmindegy, mert mindenféle mérettel képesek rá.
Amúgy a nők többsége számára a legkiábrándítóbbak azok a pasik, akik egy kalap alá vesznek minden nőt, és így kezdik a mondataikat, hogy "minden nő" vagy "a nők így meg úgy"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!