Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen még nem volt barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen még nem volt barátnőm és szűz vagyok, nagyon gáz? hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

jún. 26. 16:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem gáz. Csajozni ezer féle képpen lehet, de az a kevésbé lényeges része. A legfontosabb az jó énkép, az önbizalom, a társasági kapcsolatok és a beszédkészség. Ha ezek mind megvannak, akkor bárhol tudsz csajozni.
jún. 26. 16:46
 2/24 anonim válasza:
15%

Ismerkedj, legyél menő.

Nekem pl a rosszfiú voltam jött be, akaratlanul is, meg a vagyon. De nem minden nő ilyen felszínes.

jún. 26. 16:55
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Ismerkedni ott lehet, ahol megfelelő számban vannak ellenkező neműek a korosztályodból. Erre nyújt jó alkalmat a felsőoktatásban való részvétel, netán egy megfelelő munkahely.
jún. 26. 17:37
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
járj el sok helyre, próbáld meg elengedni magad, aztán majd jönni fog magától! Csak adj magadnak lehetőséget arra, hogy korodbeliekkel találkozz.
jún. 26. 18:01
 5/24 A kérdező kommentje:

"A legfontosabb az jó énkép, az önbizalom, a társasági kapcsolatok és a beszédkészség. Ha ezek mind megvannak, akkor bárhol tudsz csajozni."

egyik sincs meg sajnos

jún. 26. 18:19
 6/24 A kérdező kommentje:

"Erre nyújt jó alkalmat a felsőoktatásban való részvétel, "

hülye vagyok a felsőoktatáshoz, még egy szakképzést sem tudtam elvégezni

jún. 26. 18:20
 7/24 A kérdező kommentje:

"járj el sok helyre,"

pl hova? bírom hogy mindenhova benyögitek ezt de konkrétumot nem mond senki

jún. 26. 18:21
 8/24 A kérdező kommentje:
és ha elmennék pl egy szórakozóhelyre mit csinálnék? vennék valamit inni, meginnám, de mivel semmi önbizalmam nincs ezért csak nézném a lányokat majd hazamennék aztán kiverném
jún. 26. 18:22
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

ha nem akarsz változtatni, akkor nem fog sikerülni semmi. Járj el, barátkozz. Szórakozóhelyen vegyél valami italt, hogy kicsit enyhüljön a szorongásod, de ne légy mattrészeg. Próbáld meg felvenni a szemkontaktust lányokkal, de ne legyél ijesztő, tehát ne bámuld őket pl percekig, ha valaki nagyon tetszik, max nézz rá többször, de ne bámuld rémisztően. Esetleg oda is mehetsz valakihez kedvesen, mosolyogva, hogy van-e kedve meginni veled valamit vagy akar-e veled táncolni. Ha nemet mond, akkor is legyél normális és kedves, esetleg viccelődj.

A múltkor odajött hozzánk egy kb 10 évvel idősebb srác, de elhajtottuk, mert idős volt hozzánk. Ő nevetve reagálta le, hogy haha, még sose offoltak ilyen gyorsan, mondtam neki, hogy túl idős, mire megkérdezte, hány évesek vagyunk, a barátnőm röhögve mondta, hogy 15, mire a csávó szintén röhögve válaszolt, hogy akkor hívja a biztonságiakat, aztán vidáman elköszönt. Ezek emberi dolgok. Ez sokkal jobb élmény volt, mint amikor egy szintén 10 évvel idősebb pali egész este bámult, csak állt mellettünk és le se vette rólunk a szemét.

Remélem, tudtam segíteni! Sajnos attól nem lesz előbb csajod, ha gyakorin sajnálod magad azért mert lusta, buta, félénk, zárkózott, stb vagy. Próbálkozni kell. A legrosszabb, ha meg se próbálod. Ha megpróbálod, de nem jön össze, abból tanulni fogsz. A lányokat, akiket leszólítasz, úgy válaszd ki, hogy tetszik mondjuk a kisugárzásuk, nemcsak a testük stb. Olyanhoz menj oda, akiről úgy néz ki, tudnál vele beszélgetni (pl egy hasonlóan zárkózottnak tűnő lány)

jún. 26. 18:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
#5 Akkor ezeken kell fejleszteni.
jún. 26. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!