Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van aki ismerkedne csúnya arcú sráccal ha az magas, viszonylag sportos?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedési céllal hoztam létre a kérdést, általánosságban kérdezem.

34/F

jún. 25. 13:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

#17: 🤷‍♂️ lehet, van rá példa, én ilyennel még nem találkoztam, hogy egy gyenge közepes palinak legyen csaja, főleg jó csaja, de szerintem nem ez az általános.

De hát próbálkozz, ha szerinted van esély, aztán majd meglátod, hová jutsz. Viszont ne feledd, nem a te hibád, ha nem sikerül, hanem a túlságosan magas női elvárásoknak. Mindegyik a legjobbat akarja magának, akkor is, ha ő éppenséggel a fasorban sincs semmilyen téren.

aug. 13. 22:21
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Bp-i vagy?
aug. 14. 21:07
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván nem
aug. 24. 21:22
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Nekem igazából ilyen a barátom, magas viszonylag átlagos testalkat az arca meg nem hétköznapi. Mégis szerelmes vagyok belé. Az elején nem kedveltem de ahogy beszélgettünk belé szerettem, szóval mondhatom, hogy igen a belső sokkal fontosabb. Szóval fiúk van esélyetek csak a megfelelő személyt kell ehhez megtalálni😊
szept. 1. 16:50
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

24eshez hasonlóan, számomra rengeteget dob a külsőn, ha a belső adottságok rendben vannak. Nekemis volt olyan pasim akit ismerkedés előtt esélytelennek gondoltam külsőre, aztán megismertem és hirtelen tök helyes pasi lett a szememben, de persze nem minden nő működik így..

Alkalmi szexpartnert sem tudsz magadnak találni egyébként? N

okt. 18. 05:58
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 Alkalmi már volt
okt. 18. 08:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal nem ismerkednék, aki konkrétan taszít arcra. De olyan már volt, hogy megtetszett olyan ember, akinek közízlés szerint "ronda" az arca és taszított már közízlés szerint top10es arc is.
okt. 18. 13:08
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, akkor, ha nekem vonzó lenne. Ergó csak ő magát ítéli csúnyának, vagy sokan a környezetéből, de nekem valamiért bejönne - de akkor én nem látom őt csúnyának... És igen, a sportosság, egészséges életmód nagyon szexi.
okt. 18. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!