Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van aki ismerkedne csúnya arcú sráccal ha az magas, viszonylag sportos?
Nem ismerkedési céllal hoztam létre a kérdést, általánosságban kérdezem.
34/F
#17: 🤷♂️ lehet, van rá példa, én ilyennel még nem találkoztam, hogy egy gyenge közepes palinak legyen csaja, főleg jó csaja, de szerintem nem ez az általános.
De hát próbálkozz, ha szerinted van esély, aztán majd meglátod, hová jutsz. Viszont ne feledd, nem a te hibád, ha nem sikerül, hanem a túlságosan magas női elvárásoknak. Mindegyik a legjobbat akarja magának, akkor is, ha ő éppenséggel a fasorban sincs semmilyen téren.
24eshez hasonlóan, számomra rengeteget dob a külsőn, ha a belső adottságok rendben vannak. Nekemis volt olyan pasim akit ismerkedés előtt esélytelennek gondoltam külsőre, aztán megismertem és hirtelen tök helyes pasi lett a szememben, de persze nem minden nő működik így..
Alkalmi szexpartnert sem tudsz magadnak találni egyébként? N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!