Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van aki ismerkedne csúnya arcú sráccal ha az magas, viszonylag sportos?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedési céllal hoztam létre a kérdést, általánosságban kérdezem.

34/F

jún. 25. 13:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy legtöbb esetben a higénia megoldja a problémát. Nekem is gyulladt pattanásos volt az arcom aztán antibiotikum rá és most, hogy letisztult, nem is olyan rossz amikor a tükörben nézem
júl. 5. 00:06
 12/28 A kérdező kommentje:
#11 A nagy orrot, kerekded fejalakot nehezebb megoldani :D a ráncosodást nem is említve
júl. 5. 00:15
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
#12 oké, de dicaprionak is kerek feje van. Meg nézzel egy ehez illeszkedő hajstílust és azt nyíratod. A nagy orr, meg a ráncosodás nem akkora ügy mint azt gondolod. 30+ korosztályban meg a nők is már kezdenek ráncosodni, de az ugyebár sminkkel egy szintig jól rejthető, bár nem tudom milyen mértékben ráncosodsz.
júl. 5. 03:34
 14/28 anonim válasza:
69%
A külső annyira nem számít,legyen ápolt,és legyen izlése.Hidd el ha a lelked szép,megfogod találni azt a nőt akit nem az arcod érdekel.És mia za hogy szép,ez hülyeség.Aki megszeret annak szép leszel,hidd el.Egyszer nagyon,nagyon szeretek,és éreztem ezt a szerelmet,és láttam benne a saját szépségém,mert úgy nézet rám,ahogy kell,és elhittem én is hogy szép vagyok.azóta se.Szivesen megismernélek.
júl. 5. 13:03
 15/28 anonim ***** válasza:
51%
99,999% ot még nem tudni rólad, ezer más okat lehet annak hogy elfogadnak szeretnek téged hosszabb távon.
júl. 5. 15:57
 16/28 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj, hogy külsőségekben gondolkoztok. A személyiség kisugárzása a döntő. Ha az vonzó, nekem mindegy, hogy mennyire szép az arca valakinek vagy mennyire magas. Az ismeretségi körömben a nem szép férfiaknak is van többnyire partnerük.
júl. 22. 19:00
 17/28 anonim ***** válasza:
26%
Felejtsd el, a kinézet a lényeg, de annak 3 eleme van: magasság, sportosság (izmosság) és jóképűség. Ha ez a 3 nincs meg egyszerre, a nőknél elvágtad magad. Kivéve, ha gazdag vagy, akkor még egy jelentős számú aranyásó közösségből szerezhetsz barátnőt, de az nem magadért fog szeretni, ha meg elveszed és nem véded le a pénzed jogilag, azt is vinni fogja.
aug. 13. 18:39
 18/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Minek? Úgysem tudnék vonzódni hozzá, ha az van, hogy ránézek és egyszerűen nem tetszik. + Számomra az arc mellett a magasság és a személyiség a legfontosabb. Az izmosság, a testalkat nem különösebben. Volt már vékony, átlagos és duci pasim is. Bár az igaz, hogy köztük a vékony tetszett legkevésbé. De ez még az a kategória ami számomra kompenzálható pozitív belső tulajdonságokkal.
aug. 13. 18:46
 19/28 A kérdező kommentje:
#17 Kicsit ez sarkított. Sok átlagos vagy átlag alatti palinak vannegész jó nője és azért nem mind gazdag. Sima panellakásosok.
aug. 13. 18:51
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ezt azért lehet kompenzálni, keress egy jó fodrászt, a frizura sokat ellensúlyoz. Ápold a bőröd, az is sokat számít, meg a kisugárzás. Egyébként ha egy férfi magas, és izmos, szerintem biztos talál magának nőt.
aug. 13. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!