Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdeményezésnek utcán jo ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezésnek utcán jo ez a szöveg lányoknál?

Figyelt kérdés

Szia

Nagyon csinos vagy

Megiszunk valamit?

29F

jún. 24. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit akar tőlem, maga pedofil? (12 éves kislány)

Rendőőőőőrt!!!!

jún. 24. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Legyél jóképű és magas, ez a legjobb kezdeményezés 🤫
jún. 24. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem jó! Erre senki nem fogja azt mondani, hogy igen.
jún. 24. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Én nem mondom, hogy lehetetlen igy ismerkedni, de csak akkor csináld ha kellő intelligenciával rendelkezel. Tudod, ezt sokan zaklatásnak érezhetik és ilyenkor nem csak a rendőröket tudják hívni de akár a verőlegény ismerőseiket is. Meg lehet szólítani az embereket, nőket az utcán, de ha nemet mondanak akkor azt fogadd el. Ne kezd el követni, ne kezd el fogdosni és ne tegyél neki szexuális utalásokat. Sok szerencsét!
jún. 24. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Utcán inkább ne kezdeményezz sehogy. Egyébként a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy a nő meg sem áll veled beszélgetni, hanem sétál tovább, vagy ha megáll és ezzel (vagy bármilyen másik) szöveget elmondod neki, szó nélkül otthagy. Nem szoktak utcán ismerkedni, azt sem tudod kinek van párja, kinek nincs, azt sem tudod eszik vagy isszák-e a másikat.
jún. 24. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező amint közelíteni kezdesz így valakihez az utcán, biztosan menekülőre fogja!

Képzeld el a szituációt, megy egy random nő az utcán, nyilván célirányosan, megvan, hogy hova akar eljutni.

Egyszercsak felbukkansz te a semmiből és határozott léptekkel egyértelműen elkezdesz közelíteni felé.

Nyilván a nő előbb utóbb észlelni fog, szerinted mi lesz a reakciója?

Férfiként számomra ilyenkor mindig az, hogy vagy valami idóta megint kéregetni akar, vagy kötekedni, biztos be van ba$zva, drogozva, vagy csak szimplán retardált és alapból zaklatja az embereket.

Nyilván férfiként nem szoktam félni az ilyen hülyéktől, de nőként amiket írtam hatványozottan igazak lesznek. Szóval megszaporázza a lépteit és könnyen "menekülőre" fogja. Attól függ mennyire pánikolós, vagy félős a csaj lehet még el is fut előled, vagy akár segítségért kiabál. És ha belegondolsz ez teljesen logikus lépés egy normális, átlagos nőtől, elvégre NEM tudhatja, hogy te férfiként miért szemelted ki őt, és miért közelítesz hozzá.

Emlékszem egy szituációra, még anno egyetemista koromban. Viszonylag későn értem Bp-re és gyalog indultam el az albérlet felé. Ment előttem egy csaj hallhatóan zaklatott volt, sírva telefonálgatott, gondolom szakíthatott a párjával, vagy valami hasonló. Pont úgy jött ki a lépés, hogy szinte végig mögötte mentem (arra volt az albérlet). Ő is húzta maga mögött a bőröndjét, 99% eséllyel koleszba/albérletbe tartott. Aztán az egyik zebránál megordult és megkérdezte, hogy őt követem.e, MOndtam, hogy nyilván nem, csak pont abban az iárnyban lakom én is. Pedig próbáltam lemaradni, de az is fura lett volna, ha csak ott ácsorgok, vagy folyton megállok mögötte. Tök átlagos figura voltam, semmi fenyegető nem volt a megjelenésemben, nem is vagyok nagydarab mégis hallottam a csaj hangján ,hogy be va pánikolva...

jún. 25. 06:21
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a siker inkább azon múlik, hogy hogyan adod elő magad. Ha megfelelő személyhez mész oda megfelelő időben, megfelelő kisugárzással, akkor szerintem nem leszel ignorálva.
jún. 25. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
7-es: megfelelő kinézet kell ennyi. Ha ronda vagy akkor ehgyből idióta, "creepy", gyökér, igénytelen és zaklató leszel. Ha jóképű, jó pasi vagy akkor meg pont az ellenkezője. Tök egyszerű dolgok ezek.
jún. 25. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!