Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hívjam el randira? Segítség kell! F/23
Figyelt kérdés
Az edzésen van egy lány, aki nagyon bejön. Mostanában sokat beszélgettünk személyesen. Írásban csak én kezdeményezek, viszont Ő mindig mondja, hogy írjak. Nem tudom, hogy Ő is többet érez irántam vagy csak barátként tekint rám. Itt a nyár, de nem merem elhívni randira. Mit tegyek?jún. 23. 21:07
1/5 anonim válasza:
Ott, helyben hívd meg egy üdítőre, vagy egy fagyira. Beszélgessetek. Kérdezd meg, hogy legközelebb van-e kedve sétálni, kiállításra menni, stb. Ne nyomulj, türelem. A távolságtartás felnyitja a kíváncsiságát. Lépésről lépésre.
2/5 anonim válasza:
Hogyha nem hivod el randira, sose derül ki. Neked kell döntened, hogy cselekszel, avagy megvárod míg más hívja el randira.
Még ha szimpatikusnak is talál, nem fog örökké várni!
3/5 anonim válasza:
Hívd el, de ne messengeren stb, hanem ott az edzésen. Sajnos tapasztalat azt mutatja, hogy attól még hogy beszélgettek stb, az nem jelenti azt, hogy nincsen barátja vagy hasonló, szóval legyél nagyon egyenes azzal, hogy mit akarsz, figyeld a reakcióit. Így akkor nem fog később meglepetés érni, hogy basszus amúgy barátja is van, én meg csokikat veszek neki, meg egy csomót beszélgetünk. Merjed kimondani, amennyiben komolyak a szándékaid, mert koppanás lesz simán.
5/5 anonim válasza:
Ugyan azt tudom tanácsolni, mint az első válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!