Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kéne! Az osztályban van egy lány akivel nagyon jóban voltunk (bírtuk egymást, csak velem csinált olyat amit mással nem) de amikor megkérdeztem, hogy eljönne velem randira (szerelmes voltam belé, ő is az volt) azt mondta nem, miért?
Mit segítsünk? Nem megy randira mert nem akar tőled semmit.Gondolod szerelmes beléd ha randira sem megy el?:D
Félreértetted a jeleit,és kész.
Ezen nem lehet segíteni. Ha a csaj nem akar veled randira jönni, az azt jelenti, hogy nem vagy valamiért vonzó számára.
Ne erőltesd azt, ami nem megy, különben azokhoz a buta pasikhoz leszel hasonló, akik rátelepszenek a lányokra, akiket végül meggyűlölnek.
@Kiki*
Butaságokat beszélsz. Ha valaki szerelmes, akkor az nem ilyed meg, hanem alig várja, hogy a szerelme megszólítsa, és boldogan megy el vele randizni.
A Kérdező szimplán félreértette a jeleket, nincs itt szó semmiyen ilyedségről.
nem tudok elmenni emellett szó nélkül, bocsi :D
Kiki*: megijedt
4es: nem tudom, ez direkt volt-e, de sírok :'DDD
srác: nem tudom, hány évesek vagytok, ez a "csak velem csinált olyat amit mással nem" mondat elég fura, lehet hogy csak arra kellettél neki. és honnan tudod, hogy szerelmes volt beléd? miért nem kérdezed meg, hogy miért mondott nemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!