Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha három nőnek sem tetszettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha három nőnek sem tetszettem, akkor csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam velük ismerkedni, de nem sikerült. Bár el nem hajtottak, de nem volt valami érdeklődő egyikőjük sem, így inkább annyiba hagytam a dolgot.

Ha vonzó lennék és érdekeltem volna őket akkor nem hagyták volna annyiban a dolgot?

2024. jún. 23. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2024. jún. 23. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
6: miért, a negyediknél sikere lesz? :D
2024. jún. 23. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
már az elsőnél is rá kellett volna hogy jöjj
2024. jún. 23. 22:36
 14/18 Senior Séf ***** válasza:
Hol próbáltál velük ismerkedni?
2024. jún. 24. 15:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy pénzben sem dúskálok. Nincs sem saját lakásom, sem sportkocsim, de ez még hátha nem olyan nagy mínusz az én koromban.

Egyébként tény, hogy szép lányok voltak, de megesett már, hogy tetszettem kimondottan szép és csinos nőknek, a volt barátnőm is ilyen volt. Ettől még simán meglehet, hogy ők tőlem jobbra vágynak. Egyikőjüket ismerem személyesen is, szoktunk is beszélgetni, így megpróbáltam online is kapcsolatba lépni vele, de úgy láttam, hogy ott már kevésbé volt aktív, a másik lányt csak látásból ismerem, ráírtam és egy fél napot írkáltunk is, de nem volt sem érdeklődő, sem túl nyitott, úgyhogy többet nem is írtam neki. A harmadik pedig még csak el sem fogadott ismerősnek (őt is tudom kicsoda és ő is engem).

2024. jún. 24. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Jó hát van ilyen.

Én vok a 40 pluszos az előző oldalról.

Szóval van a nőknek egy típusa, én úgy hívom kedvességre immunisok.

Nah és erre a típusra semmi se hat.

Klassz randi, jó külső, egzisztencia, de még a rendes dugás se. A romatikától meg kB behánynak.

Tehát mindattól ami a nők 99%át arra ösztönzi, hogy ba sdzus ide akarok költözni a pasihoz..

Ezt a típust meg se érinti.

Így ismerhető fel.

10 pontos külső, edzeni is jár még kozmetikushoz stb nagy hangsúlyt fektet a kinézetére a testére.

de se barátai se ismerősei

sincsenek csak pár, full elvan

egyedül, és általában van

macskája.

Ritka nagy parasztok ők.

Pszichopata szinten nincsen empatikus érzékük.

A férfiak kínlódása vergődése izgatja fel őket, és ettől értékelik fel magukat.

Am ha nagyon nehezen emberfeletti kitartással és türelemmel bejutsz a bugyijába, kiderül hogy gátlásos prűd sza rok.

2024. jún. 24. 20:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Addig az olyan típusú nőkkel úgysem jutok el. Nem az a típus vagyok én sajnos.
2024. jún. 24. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:

16,

Én is 40-es faszi vagyok és tényleg vannak ilyen nőcik. Én pengeszájúaknak hívom őket. Kibäszottul önzőek, de nagyon előadják magukat a környezetüknek, szinte az az érzésed amikor hallod, hogy egy igazi filantróppal van dolgod. Imádnak kritizálni és tudnak is.

Az ismertető jegyeiket kiegészíteném azzal, hogy vagy kva szar a humorérzékük, vagy kimerül az iróniában, cinizmusban. Hogy milyenek az ágyban, nem tudom, mert nekem nem volt ilyen partnerem, de el tudom képzelni.

2024. jún. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!